• nb
  • Home
  • Nyheter
  • USUS-prosjektet Art Access nominert til NPU-prisen i kategorien “neste praksis”

USUS-prosjektet Art Access nominert til NPU-prisen i kategorien “neste praksis”

USUS på NPU-konferansen

Under årets NPU-konferanse (Norsk Publikumsutvikling) var prosjektet ArtAccess blant de nominerte til NPU-prisen for “Neste praksis”. Nominasjonen er forbeholdt prosjekter som kan vise til innovative, ambisiøse og nytenkende tiltak som ikke ennå har oppnådd konkrete resultater. Prosjektet ble presentert for en fullsatt sal under konferansen på Hamar 13.november.

Simen Lian og Kirsti Mathiesen Hjemdahl - Art AccessPå konferansen presenterte Kirsti Mathiesen Hjemdahl (Agderforskning) og Simen Lian (USUS) arbeidet som pågår for å styrke kunst- og kultursektoren på Sørlandet innen digitalisering og digital formidling. Her ble det blant annet trukket paralleller til det pågående INSITE-prosjektet - og hvordan lærdommen og erfaringene fra dette prosjektet har bidratt inn i ArtAccess. Målet med prosjektet er å løfte sektoren til et enda høyere nivå når det gjelder god og effektiv anvendelse av teknologi og digitale kanaler for å skape enda bedre opplevelser i fremtiden.

Det ble dessverre kun med nominasjonen i denne omgang, men det gir oss definitivt motivasjon til å jobbe enda hardere i tiden fremover med et prosjekt som vi håper kan bidra til å styrke Sørlandet som destinasjon ytterligere.

Lenke til NPU-konferansen

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative