Det er en utrolig prestasjon å oppnå dette allerede første året etter åpning. Hele Sørlandet gratulerer! Vi skal jobbe sammen for å få besøkende til regionen til å oppleve mer av alt det fantastiske vi har å tilby når de først har kommet for å oppleve Under.
Klassifiseringen er som følger:
- Tre stjerner – «Utrolig godt kjøkken, verdt en egen reise.»
- To stjerner – «Usedvanlig god matlaging, verdt en omvei.»
- Én stjerne – «En svært god restaurant i sin kategori.»
- Bib Gourmand – Nivået under stjerne – «God mat til en moderat pris.»
Mer om tildelingen og Under her:
- Se hele utdelingen fra Trondheim her.
- Michelin Guide 2020: Oversikten over alle tildelingene
- VisitSørlandet: Michelin-stjerne til Sørlandet og Under
- Under på Facebook: Melding fra kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard
Dette skriver pressen:
- Fædrelandsvennen (abo): Sykt deilig! Sykt deilig!
- Lindesnes Avis (abo): Under fikk Michelin-stjerne
- NRK: ..teorien om at restauranten Under i Lindesnes skulle få stjerne, viste seg å stemme.
- VG.no: Stjernedryss til norske restauranter