Suksess for fagbrev i salgsfag

Høsten 2021 gjennomførte flere Usus-partnere fagbrev i salgsfaget via Konsulentas. Kurset var gratis og mulig pga Kompetanse Norges korona-midler. Elevene var oppe til eksamen i slutten av november og det viser seg at kullet har bestått med glans! Les tilbakemeldingene fra en av USUS-partnerne her, og meld din interesse om DIN bedrift ønsker å delta våren 2021.
Kursholder Rolf Øygarden fra Konsulentas

Bodil Langerak, hotelldirektør ved Strand Hotel Fevik

Som bedriftsleder i en krevende tid, så ser jeg at dette har vært et meget positivt tiltak for våre tre ansatte som har deltatt. De har strålt av iver og gleden over kompetansepåfyll, så dette er jo veldig positivt for bedriften og våre gjester frem i tid. Vi hadde i starten av kurset også full drift ved hotellet, da dette var før bølge to og nedgang i besøkstall. Det betyr at dette ble gjennomført i tillegg til at de jobbet fulle stillinger. Vi er klare for å gi flere ansatte muligheten nå i runde to.

Som bedrift er det jo artig å kunne smykke seg med 3 nye faglærte innen salgsfaget, og for hver enkelt ansatt er jeg mektig imponert og stolt over at de tok den utfordringen. Hurra for Nadja, Grethe og Siv!

 

Grethe Haslund, kursdeltaker fra Strand Hotel Fevik

Gjennomføringen av kurset var profesjonelt og jeg opplevde det så positivt. Dette må dere fortsette med! Jeg har selv tidligere tatt resepsjonistfagbrevet der jeg studerte alene, men fikk så mye mer ut av dette via webinarene og eksamensøvingen. Veldig positivt at en gjør det sammen med andre og det å ha kursholdere som ser hva en trenger hjelp til og bakker deg opp. Rolf og Christin var utrolig gode sammen, de er kompetente med virkelig god kunnskap om faget. Dyktige på å kommunisere og de gav oss trygghet og selvtillit.

Strand Hotel Fevik
Strand Hotel Fevik. Foto: Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet

Kursholder Rolf T. Øygarden kan ikke si seg mere enig: Dette har vært fantastisk inspirerende og givende gruppe og jobbe med! Mange dyktige, engasjerte og dedikert salgsarbeidere som brenner for faget sitt – sånne trenger vi for å forsterke handel – og tjenestopplevelsene på Sørlandet.

Daglig leder i Konsulentas, Kirsten Olsson, forteller om inspirerte og motiverte deltakere fra Risør i øst til Mandal i vest. Og med slik suksess ønsker de å kunne gjennomføre flere kurs. Kompetanseheving, og ikke minst et fagbrev for voksne, er spesielt viktig i disse tider for å mestre omstillingen i arbeidslivet. Det at deltaker kan gå opp som privatist og ta fagbrevet på grunnlag av lang erfaring og bestått privatisteksamen er noe Konsulentas er glade for å kunne bidra til.

Ny mulighet våren 2021

Det blir derfor ny mulighet i vår – og vi anbefaler deg som jobber innen salg og ønsker påfyll, inspirasjon og formell skolering å bli med. Datoene og påmelding er straks klar, men om din bedrift er interessert så send en e-post til bodil@usus.no så sender vi deg info så snart det er klart.