• nb
Spesialisttjenester - opplevelsesdesign

Opplevelsesdesign

Opplevelsesdesign handler om å utvikle opplevelser, både sanselige og minneverdige; konsepter som blir unike for bedriften din.

KONTAKTPERSON:

Laura Brøvig Vallenes - Arena UsusLaura Brøvig Vallenes, rådgiver opplevelsesdesign
Tlf: 958 24 267
E-post: laura@usus.no

Dette kan Laura hjelpe deg med:  Utvikle opplevelsesdesign for bedriften din. Ta kontakt med Laura hvis bedriften din trenger en tydeligere identitet, hvis du trenger mer å tilby gjestene, noe unikt som får dem til å komme igjen og anbefale deg. Laura kan utvikle opplevelser, både sanselige og minneverdige; konsepter som blir unike for bedriften din. Opplevelsesdesign er et nytt og spennende fagområde i reiselivet. Flere aktører har erfart hvordan systematisk arbeid kan bidra til økt betalingsvilje, sesongforlengelse og salg til helt nye målgrupper.

Dette jobber Laura med til vanlig: Arbeider som scenekunstner. Mye erfaring med å iscenesette steder, enten innendørs eller utendørs, og å lage spektakulære forestillinger hvor publikum går rundt og oppleve. Laura har derfor god erfaring med gjestehåndtering og stemningsskapende tiltak. Scenekunstgruppen hennes heter Loop Loop Loop (medlem i Usus). Den har base i Kristiansand, men har vist forestillinger hos blant andre Coda Dance-festival, ulike museer og teatre, og på festivaler innenlands og utenlands.

Dette er Lauras bakgrunn: Treårig skuespillerutdannelse ved Akademi for Scenekunst. Har siden vært produsent, manusforfatter, regissør og skuespiller i egne forestillinger. Tar master i kunstfag ved UIA. Har kontor i Aladdin og bor i Kristiansand.

 

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/Usus AS
Rådhusgata 6,
4611 Kristiansand

Følg oss på Facebook