• nb
Spesialisttjenester - kultur

Kultur

daniel nordgård portregttgDaniel Nordgård, rådgiver kultur
Tlf.: 970 80 611
Epost: daniel@usus.no

Dette kan Daniel hjelpe deg med: Prosjekter eller tiltak som involverer en kobling med kultur generelt og musikk spesielt. Hvis du trenger ideer og inspirasjon rundt kultur, musikk og digitalisering, kan Daniel bistå med praktisk erfaring, forskningsbasert kunnskap og kreative ideer. Han har god erfaring med å jobbe i koblingen mellom kulturbransje og tradisjonelt næringsliv.

Dette jobber Daniel med til vanlig: Daniel er forsker ved Agderforskning, med vekt på prosjekter innen kulturnæringene og VRI. Han jobber også som universitetslektor ved Universitetet i Agder, hvor han underviser i music management, mens han gjør ferdig en doktorgrad innen internasjonal industri. Ellers er Daniel styreleder i Musikkutstyrsordningen, Norges største tilskuddsordning for teknisk utstyr til konsertscener.

Dette er litt av Daniels bakgrunn: Daniel har jobbet med musikk i mange år. Han har spilt i band, drevet et lite plateselskap og booket og promotert små og store konserter. Daniel har jobbet som fagsjef for kultur i Sørlandets Kunnskapspark og prosjektleder for Kulturinkubator-prosjektet deres. Han vært sjef for Quartfestivalen, ledet regjeringens utvalg for digitalisering av musikk (Nordgård-utvalget).

 

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/Usus AS
Rådhusgata 6,
4611 Kristiansand

Følg oss på Facebook