Sjømat på Sørlandet – nordisk lokalmatkonferanse med topp internasjonale og nasjonale navn

Sett av tid til en av de viktigste inspirasjonskildene og møtearenaene for oss som jobber innenfor gjesteindustri og matopplevelser – og alle med lidenskap for den blå næringen som helhet. Håper vi sees 8.-10. april på Lindesnes og i Lyngdal.
Sjømat på Sørlandet

Nytt av året er at i tillegg til å samle gjesteindustri og stjernekokker, så vil det også fokuseres på muligheter innen den Blå næringen i vår landsdel med Innakva-konferansen 2019.
Mandag 8. april er temaet fremtidens havbruk og akvakultur på Lindesnes Havhotell. Tirsdag og onsdag er det Sjømat på Sørlandet på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal med fokus på råvarene og havet som verdiskaper.

Foredragsholderne av høy internasjonalt klasse:

Her er en smakebit av stjernelaget som kommer…

  • Didier Fertilati – Fuego Amigo
  • Claus Meyer – Restaurateur
  • Søren Selin – AOC
  • Fredrik Berselius – Aska New York City
  • Maskut Askar – Neolokal
  • Jorge Vallejo – Quintonil

Les mer om konferansen og foredragsholderne her: http://sjomat-sorlandet.no/