• nb

Samhandling

USUS vinterkonferanse

USUS vinterkonferanse

USUS vinterkonferanse er klyngens årlige nettverkssamling og sånn sett den viktigste møteplassen for å bli bedre kjent med de andre bedriftene i klynga. Status og info om hva som skjer i USUS nå og framover, faglig påfyll med foredrag og praktiske dybdespor, presentasjon av bedriftscase samt speed-dating mellom bedriftene.

Les mer

USUS Akademi

USUS Akademi tilbyr ulike treningskurs for ledere, ansatte og sesongarbeidere i bedriftene i USUS.

Les mer

SpisSørlandet

Matboksen er en vektøykasse for bedrifter som har et dedikert fokus på å skape og utvikle matopplevelser som genererer publikumsutvikling og gjenkjøp.

Les mer

Norwegian Digital Travel Conference

Hver høst siden 2013 har USUS arrangert Norwegian Digital Travel Conference i Kristiansand. Dette er en nasjonal konferanse med fullt fokus på digital markedsføring og teknologi - for deg som jobber i reise-, kultur- og opplevelsesbransjen. 

Les mer

Bedriftskontakter

Hver bedrift i klyngen følges opp av en bedriftskontakt (key account) i USUS. Disse er bindeleddet mellom bedriftene, prosjektledelsen, spesialistene og forskningsmiljøene i USUS.

Les mer

Aktivitetskalender

Oversikt over arrangement som er åpne for USUS-partnere. Som hovedregel er våre arrangement forbeholdt medlemmer av USUS, men i noen tilfeller har vi åpne arrangementer. 

Les mer

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative