• nb
  • en

Nyheter

Vi produserer nyheter på løpende bånd, så om det er en spesiell kategori nyheter du leter etter finner du det raskt her.  

Alle nyheter

Ledige stillinger: Salgssjef og Markedssjef – Møtebyen Kristiansand

Møtebyen Kristiansand er en spisset satsning som gjennom koordinert og målrettet innsats skal markedsføre og selge Kristiansand som konferanse-, møte og arrangements by.
Les mer
Samlede kommersielle overnattinger Sørlandet juli 2018. Statistikknett.no.

Overnattingsstatistikk Sørlandet juli 2018

Statistikknett.no har sluppet tallene for kommersielle overnattinger i juli 2018. Antall overnattinger på Sørlandet gikk opp 5,3% i juli sammenlignet med samme måned 2017. Det var internasjonale gjestestrømmer som stod for økningen, Tyskland opp 31,7%, Nederland opp 71,2% og Danmark med 95,9% flere overnattingsdøgn sammenlignet med juli 2017.
Les mer
Kristiansand Havn. Foto Line Nygård@Visit Sørlandet.

Kristiansand har Norges første og Europa største landstrømanlegg for cruise

Kristiansand havn har bygget Europas største landstrømanlegg. Dette vil bli gjort tilgjengelig for cruisebåtene som kommer til Kristiansand havn. Color Lines Superspeed ferge er også på landstrøm, cruise oppkoblingen blir dermed Kristiansands havn tredje landstrømanlegg.
Les mer

Resultater Danmarkskampanje sommer 2018

I årets Danmarkskampanje har vi så langt i 2018 fortsatt med å jobbe med å ta en plass i feriemarkedet i Danmark. Hovedsakelig ønsker vi fortsette å jobbe med å øke kjennskapen til Sørlandet som vi har gjort de foregående to årene, men i tillegg har vi jobbet mye mer med å øke konkrete salg av overnatting og produkter på
Les mer
Kutoppen

Nytt fra #SpisSørlandet

Vi er i innspurten med to store begivenheter: Mat i sentrum på torvet i Kristiansand 1. september og Matstreif i Oslo 7.- 8. september.
Les mer
Norwegian Digital Travel Conference

Programmet til Norwegian Digital Travel Conference er komplett!

Endelig har vi på plass den siste brikken i rekken av fantastiske foredragsholdere som kommer til Kristiansand 25.-26.september! Vi er skikkelig stolte av programmet og gleder oss til å ønske opp i mot 250 deltakere fra hele landet velkommen til Kristiansand. 
Les mer
Samlede kommersielle overnattinger Sørlandet juni 2018.

Gjestedøgn Sørlandet juni 2018

SSB har publisert tall over kommersielle gjestedøgn for juni 2018.
Les mer
Loading...

 

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative