• nb
  • Home
  • Nyheter
  • 3 millioner sidevisninger på Visit Sørlandet nettsider

3 millioner sidevisninger på Visit Sørlandet nettsider

8. november passerte Visit Sørlandets nettsider 3 millioner sidevisninger til nå i 2018. Det er en økning på 31% sammenlignet med samme periode i 2017.

Besøkene er fordelt på 1 176 367 økter (2,55 sider per økt) med en gjennomsnittlig øktvarighet på 2:23 minutter. Det ble registrert 812 043 brukere i Google Analytics.

  • 64% av øktene kom fra Norske IP adresser, 12% fra Tyskland, deretter følger USA, Danmark, Nederland og UK.
  • 56% av øktene kom fra mobiltelefon, 32 fra desktop og 12 fra tablet.
  • 74% av besøkene kom fra organiske Google søk. Av sidehenvisniger kom ca. 39% fra Facebook.

Besøk nettsidene til Visit Sørlandet og få tips til aktiviteter og opplevelser på Sørlandet!

Visit Sørlandet sidene er bygd opp av redaksjonelle sider, bedriftsoppføringen (Tellus produktbase) og arrangementer. Til nå i 2018 har nettsidene levert 122 707 konverteringer til bedrifter på Sørlandet (klikk weblink, epostadresse eller telefon nr. på bedriftsoppføringen). Tar man med andre linker ut (for eksempel til Tripadvisor eller kampanjelinker) er det 242 704 klikk videre til bedriftenes egne nettsider. Har du en reiselivsbedrift som du ønsker å få synlig på nettsidene; kontakt ditt lokale turistkontor eller USUS AS.

Alle destinasjonsidene på Sørlandet har Norske, Engelske og Tyske sideversjoner. I tillegg finnes det sider om Sørlandet på 10 andre språk.

Det er "Hva skjer" sidene som er de mest populære på nettsidene. De blir også mye brukt av lokalbefolkningen i de forskjellige destinasjonene. På hver enkelt "Hva skjer" side på de ulike destinasjonene kan du lese om hvordan man kan bli synlig i arrangementkalenderen.

Når vi også ser at Facebook sidene til Visit Sørlandet hadde 6,2 millioner visninger og over 130.000 brukere ved utgangen av sommeren 2018 kan man trygt si at det glade budskapet om Sørlandet når ut til mange mennesker.

Visit Southern Norway frontpage

Visit Southern Norway forside.

Visit Sørlandet nettsidene som USUS AS produserer består av: Generelle sider om Sørlandet + destinasjonene Kristiansand/Lillesand, Risør, Arendal/Tvedestrand, Grimstad (egen redaksjon), Mandal/Lindesnesregionen (egen redaksjon), Kvinesdal, Lyngdal, Farsund/Lista og Flekkefjord.
Hovden/Setesdal har også egne sider på Visit Norway plattformen.

Tagger:, , , ,

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative