• nb

USUS-lederen: Høyt aktivitetsnivå i USUS!

Synnøve Aabrekk - USUS

USUS-lederen 21.november 2018

Kjære kollegaer,

De siste 14 dagene har det kokt på kontoret. Staben på 6 personer har vært høyt og lavt både i vår egen region og flere andre steder i landet.

Bare siden siste nyhetsbrev har vi rukket bidra til oppstart av 2 store prosjekt knyttet til uthavner og kystkultur, vi har deltatt i planleggingsmøter for Under- og SpisSørlandet-lansering i Oslo, Kick Off i Oslo for å lære oss om Innovasjon Norge sin nye satsing på historiefortelling, Grunderbuss med fokus på å stimulere til at flere etablerer seg innenfor kultur og reiselivsnæringen, foredrag om digitalisering og gjenkjøp i Destinasjon Myrkdalen/Visit Voss og foredrag og nominasjon til publikumspris på NPU konferansen på Hamar for prosjektet USUS Art Access.

Samtidig planlegger vi videreutvikling av en eller flere områder innenfor Insite prosjektet, vi har gjennomført bookingmøte for opplevelsesbedrifter, - og skal følge opp dette med reell opplæring i bookingsystemet Bokun. Vi har vært delaktig i styringsgruppemøte for utvikling av Småbyen Flekkefjord og vi har deltatt på møte om Landskapsvernområdet Oksøy Ryvingen. I møtebyen-prosjektet er vi ferdig med runde to på intervju, vi har hatt informasjonsmøte om verdenskongressen for friluftsterapi som kommer til Kristiansand og Hovden i 2021, vi har tatt imot en prosjektgruppe fra Romania som vil høre om USUS Art Access, og vi har hatt planleggingsmøte om internasjonal satsing sammen med bedriftspartnere og Innovasjon Norge.

Den viktigste jobben vi gjør er å presentere reiselivsnæringen, våre partnere og deres produkt på en så stolt og profesjonell måte som overhodet mulig. USUS er til for dere som er våre partnere, - vi skal være den ekstraressursen med spisskompetanse som dere selv ikke har i deres organisasjoner, og vi skal jobbe for å få flere gjester til landsdelen. Dette målet mister vi ikke av syne. Det er et tydelig mål som vi jobber etter hver dag, - og alt det vi gjør på veien er bare verktøy og virkemiddel for å nå dette målet.

Så – da koker det i blant. Men det er slik vi vil ha det 🙂

Spor fra din side.

Kommentarer (1)

  • wenche

    |

    hei du gode Synnøve og alle dere andre i USUS ledelsen. så flott at dere er så aktive, og det drypper jo ned på oss partnere (som vi blir kaldt). det var utrolig hyggelig å møte deg Synnøve på Grunderbussen, 15. november. flott at vi får treffe deg i våre vante omgivelser. da er det også antakelig lettere for deg å plassere oss og se hva vi egentlig holder på med. jeg og mine gode hjelpere «Hjemme hos Wenche» er meget opptatt av mat, dyrevelferd, kjent mat – ja alt det som vi er så kjent for. jeg håper at du og alle dere andre har fokus på dette i alt dere gjør. vi spiser 3-4 ganger pr dag, så det er en vesentlig «resurs» om den blir brukt riktig. å spise norske råvarer er norske arbeidsplasser, kulturlandskapet vårt og det er ofte god dyrevelferd. jeg ønsker dere alle en fantastisk god førjulstid – og nyt! Livet smiler dere! hilsen en veldig glad og takknemlig Wenche

    Reply

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative