• nb
  • Home
  • Nyheter
  • USUS-lederen: USUS som kompetansepartner, dato for vinterkonferansen og nye partnere

USUS-lederen: USUS som kompetansepartner, dato for vinterkonferansen og nye partnere

 

Synnøve Aabrekk - USUS

USUS-lederen 7.november 2018

Kjære kollegaer,

USUS medlemmene har en grunnleggende holdning til at vi er avhengige av hverandre for å få vekst og utvikling. Det hjelper lite å være best dersom naboen ikke leverer. Nettopp derfor er det så viktig at vi sprer kunnskap i klyngen, at vi møtes og utveksler tanker og erfaringer, diskuterer og engasjerer oss sammen for spille hverandre gode og sammen løfte frem opplevelser, produkter og bedrifter i vår region.

Toppidretten arbeider på to nivå; først må vi ha høy og riktig kompetanse på hva som skal til for å bli best innenfor en idrettsgren. Deretter må vi legge til rette for at idrettsutøverne skal få trene på nettopp det som er viktig for å bli best. Dette krever sterk innsats på forskning, på tolkning og evaluering av forskningsresultat, på spredning av kunnskap, og ikke minst, rammevilkår som legger til rette for å ta i bruk kunnskapen.

USUS - din kompetansepartner

Slik jobber vi også i USUS – vi ønsker å være en kompetansepartner for partnerne våre. Vi skal forsøke å være langt fremme i å erverve oss ny og viktig kunnskap for næringen, vi skal dele dette med alle partnerne våre, og vi skal lage møteplasser for å møtes, «trene» og utvikle oss.

Som et resultat av INSITE-prosjektet har vi nå m.a. fått god kompetanse internt på å sette opp chatbots. Dette blir nok noe vi kommer til å se mye mer til i reiselivsnæringen fremover. Vi inviterer derfor alle våre partnere til å bli med på gratis kurs i hvordan man selv kan sette opp en slik chatbot, og ikke minst få innføring i hvordan en slik bot virker.

Sett av 23.-24.januar til USUS vinterkonferanse

Vinterkonferansen i januar blir et sted der vi skal utveksle kunnskap og erfaringer, og temaene skal være dagsaktuelle, praktiske og oppleves som nyttige. Vi håper derfor at så mange som mulig allerede nå setter av disse to halve dagene i kalenderen og blir med oss i felleskapet. Det blir i Kristiansand denne gangen, men mer informasjon og påmelding kommer straks.

Velkommen til nye partnere

I løpet av den siste måneden har USUS fått 4 nye partnere, alle disse er bedrifter som styrker og løfter klyngen og det felles arbeidet. Vi gleder oss stort over det og ønsker disse hjertelig velkommen. En av disse er relativt nystartet, og det passer glimrende inn i USUS sitt arbeid med å stimulere til flere bedriftsetableringer innenfor kultur- og reiselivsnæringen.

Spennende førjulssesong

Flere av våre partnere går nå inn i en hektisk julebordsesong. Vi ønsker alle lykke til og håper på fulle hus og mye moro. Med mange spennende nyheter i Julebyen Kristiansand, verdenspremiere på «Gutta i Juletrehuset» på Kilden og adventidstid i Dyreparken bør Sørlandet og Kristiansand være en spennende destinasjon for mange å besøke i november og desember.

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative