• nb
  • Home
  • Nyheter
  • Turistbrosjyrer er ikke døde, derfor lager vi Kristiansandsguiden 2019

Turistbrosjyrer er ikke døde, derfor lager vi Kristiansandsguiden 2019

Kristiansandsguiden er det mest etterspurte info-materiellet for turister som besøker byen. Turistbrosjyrer er ikke døde, derfor lager vi Kristiansandsguiden 2019.

Derfor produserer vi Kristiansandsguiden i 2019

De fleste reisende gjør hjemmeleksa før avreise. De googler, sjekker nettsider, Facebook, Instagram og Pinterest for å finne opplevelser og for å ta et valg på hvor ferien skal gå. Men vi ser likevel et stort behov for informasjonsmateriell når gjesten er kommet til Kristiansand.

Når gjestene sjekker inn på byens hoteller og overnattingssteder, er det stor etterspørsel etter Kristiansandsguiden. 

Skape reiselyst

Guiden er et viktig verktøy for å få besøkende til å danne seg et bilde av destinasjonen og skape reiselyst til opplevelser som er anbefalt.

Kristiansandsguiden 2019 skal skape reiselyst.

Det viktige møte mellom gjesten og den ansatte er viktig. Foto: Lisbeth Finsådal©Visit Sørlandet

Det viktige møte mellom gjesten og den ansatte er viktig. Foto: Lisbeth Finsådal©Visit Sørlandet

Balanse mellom teknologi og møte med mennesker

Fremtiden blir en balanse mellom teknologi og menneskelig interaksjon, noe som alltid vil være en utfordring for turistnæringen. Når en gjest sjekker inn i resepsjonen, etterspør gjesten tips og råd fra de ansatte. Da er guiden fra oss et nyttig verktøy for både gjesten og den ansatte.

Informerer vi gjestene om andre opplevelser, får vi dem til å bli lenger i Kristiansand.

Informerer vi gjestene om andre opplevelser, får vi dem til å bli lenger i Kristiansand om områdene rundt byen. Foto: H. Teinum©Visit Sørlandet

Bli en dag lenger

En annen viktig faktor er at hvis gjesten blir tipset om en opplevelser de ikke kjente til, kan guiden inspirere til å bli lenger på destinasjonen. En vinn-vinn-situasjon. Gjesten får med seg de gode opplevelsene på destinasjonen, og overnattingsbedriften får kanskje gjesten til å bli en natt lenger.

Vårt mål med Kristiansandsguiden er å få gjesten til å oppleve mer og bli lenger i Kristiansand, og dermed skape lønnsomhet både for opplevelsesbedriftene og overnattingsstedet.    

Tips gjestene om gode opplevelser så bli de lenger på stedet. Foto: TrollAktiv

Tips gjestene om gode opplevelser, så bli de lenger på stedet. Foto: TrollAktiv

Kart og guide i samme format

Når mennesker kommer til et nytt sted, ligger det i vår natur at vi ønsker å få oversikt. Derfor har vi valgt å lage Kristiansandsguiden i et format som kombinerer et kart over Kristiansand og omegn, og tips til hva du kan gjøre. På den måten får vi gjestene våre til å lese kartet samtidig som de blir eksponert for opplevelser.

Papirbrosjyrer er kanskje for noen et symbol på en annen tidsalder, men når det kommer til turister som besøker en ny destinasjon, lever trykte guider og brosjyremateriell fortsatt i beste velgående.

Fakta om Kristiansandsguiden

Hvem lages guiden for:

  • Vi produserer guiden med tanke på at norske barnefamilier skal bli lenger og oppleve mer når de ferierer i Kristiansand og omegn.
  • De utenlandske brosjyrene produserer vi for å få primært utenlandske turister til å bli i byen og ikke dra videre til de norske fjordene (som vi vet ofte er hovedmålet for reise til Norge.)

Opplag

30.000 norske guider

30.000 engelske/tyske guider

Distribusjon:

Overnattingssteder på hele Sørlandet, turistkontorer, Dyreparken, bensinstasjoner i og rundt Kristiansand, Sørlandet sykehus, UiA, ankomsthallen på Kjevik, NSB, ferjeterminalen i Hirtshals i Danmark.

Nå kan du sikre din bedrift en plass i Kristiansandsguiden 2019, send mail eller ring til Elisabeth Høibo:

Tlf: 984 23 800

E-mail: elisabeth@usus.no

Bestill plass i Kristiansandsguiden 2019 nå.

Her kan du lese hvordan vi gjør Sørlandet synlig i sosiale medier

Tagger:

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative