• nb
  • Home
  • Nyheter
  • Sørlandet og USUS-partnere solid markedsført i Tyskland

Sørlandet og USUS-partnere solid markedsført i Tyskland

12 tyske journalister på sørlandsturné, koordinert av USUS, ga masse god markedsføring av Sørlandet og mange USUS-partnere, i aviser over hele Tyskland.

Her finner du vinnerne av reportasje-konkurransen i Talents2Norway 2017. Sjekk alle USUS-partnerne de og de andre tyske journalistene rakk å besøke og skrive om.

Hjalp journalistene å finne USUS-partnere

Det var i juni år at 12 journalister fra Tyskland besøkte Sørlandet, som del av et samarbeid med Innovasjon Norge. USUS var med på å koordinere turen, og legge til rette for at journalistene skulle finne de riktige menneskene og reiselivsbedriftene å snakke med.

Journalistene fant selvsagt mange gode kilder hos USUS-partnerne i landsdelen.

Prosjektet dreide seg om 12 unge journalister som tar en masterutdannelse. De var håndplukket til å bli med på seminaret Talents2Norway. Som denne gangen altså ble gjennomført på Sørlandet. Les USUS-artikkel om da tyskerene fra Talents2Norway var på Sørlandet 

Konkurrerte om beste sak fra Sørlandet

Her ser du hele gjengen, avbildet på Tregde Ferie i Mandal, der de overnattet det meste av tiden. De unge journalistene er supplert med en journalistikklærer og en representant fra Innovasjon Norge. Daglig leder i USUS, Heidi Sørvig, helt til høyre. (Artikkelen fortsetter under bildet. Foto: Inge T. Dalen/USUS):

Talents2Norway-deltakerne konkurrerte om å lage den beste reportasjen fra Sørlandet. Mange av dem valgte å lage rene reisereportasjer. Blant annet har de skrevet om Norges siste fyrvokter på Lindesnes og Trehyttene i Gjerstad.

Mange kjentfolk og USUS-bedrifter

Du finner reportasjene fra de tyske journalistene i lenkene i denne artikkelen. Reportasjene er selvsagt på tysk alle sammen. Behersker du tysk, kos deg med mye god journalistikk.

Kan du ikke tysk, anbefaler vi deg likevel å ta en kikk på reportasjene. For det første har flere av dem en spektakulær utforming, for det andre er det masse flotte bilder og filmer å se, for det tredje vil du finne mange kjentfolk og bedrifter fra USUS-klyngen og reiselivet ellers.

Her er reportasjene med lenker

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative