• nb

Ny partner i USUS: Provianten

Restauranten Provianten i Mandal kaller seg et kulinarisk verksted, til glede for alle sanser.

Provianten er både restaurant, kurssted, møtelokale og vinklubb. Spisestedet har eget bakeri, ølbryggeri, brennevinsdestilleri og kaffebrenneri.

Sjekk Proviantens hjemmeside

Anders Christensen (bildet) svarer:

Hvorfor har Provianten meldt seg inn i USUS?

  • Det er selvsagt for å kunne høste erfaringer av de sakene vi har forstått dere jobber mye med i USUS. Vi har også sett at dere lykkes både med matsatsingen og generelt det dere jobber med. På de konferansene vi har vært på, har det vært noen spenstige innlegg fra innland og utland som vi har merket oss. Vi gleder oss til å ta enda mer del i dette.

Hva ønsker bedriften deres å få ut av næringsklyngen?

  • Vi ser fram til å få ta del i erfaringsutvekslingen med de USUS-aktørene som har vært med en god stund. Vi kjenner en god del av dem, for vi har jobbet sammen med dem i andre regier. Vi har hørt bare gode ting om USUS. Åse Hodne Hørsdal er en kapasitet i matsatsingen. Vi synes det er veldig kjekt at det er mange kompetansemennesker som står bak USUS.

Hva kan Provianten tilføre USUS?

  • Det er vårt håp at vi kan være med og bidra til at hele klyngen kanskje kan nyttiggjøre seg noen av de erfaringene vi sitter på i det vi holder på med i Mandal. Virksomheten vår er veldig mangesidig.

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative