• nb
  • Home
  • Nyheter
  • Nytt USUS-fjes: Knut Johnsen, daglig leder Høyt & Lavt Kristiansand

Nytt USUS-fjes: Knut Johnsen, daglig leder Høyt & Lavt Kristiansand

Knut Johnsen (46) fant drømmejobben sin som daglig leder for USUS-partner klatreparken Høyt & Lavt Kristiansand.

- Da jeg fikk denne jobben, tenkte jeg at det må være en drømmejobb for en som er interessert i aktiv råskap, klatring og å gi andre mennesker en spennende og utfordrende opplevelse, sier Knut Johnsen.

46-åringen tok over lederjobben hos USUS-partner Høyt & Lavt Kristiansand for en tid siden, så han har rukket å komme inn i driften.

Johnsen kom fra stilling som serviceingeniør i spesialbåtfirmaet Norsafe i Arendal. Før det var han med på å starte og drive selskapet Pro Sec, som blant annet lever sikkerhetstjenester til store arrangementer og konserter. Johnsen har også utdanning i økonomi og administrasjon.

Vil være en annerledes aktør

Den nye daglige lederen sier dette om jobbhverdag og ambisjoner:

- Jeg har gleden og æren av å lede en park med en vanvittig bra stab av ansatte med høy kompetanse. Det er spennende å kunne være med på å utvikle et allerede godt konsept til å bli en stor aktør, en ledende aktør innenfor segmentet vårt. Vi vil være en annerledes aktør, med aktive opplevelser, få barn og barnefamilier ut i naturen og teste grenser, sier Johnsen.

Han sier dette om hva han kan tilføre Høyt & Lavt Kristiansand:

- Jeg er nok en veldig inkluderende leder, som liker å spille ball med de ansatte. Jeg er veldig opptatt av at det skal være åpen dialog mellom ansatte og leder. Vi har et mantra om at du skal tørre å spørre. Det gjelder på alle plan, og er særlig viktig for de nye i bedriften, og for sikkerhet og kompetanse.

Må synliggjøre parken enda bedre

Knut Johnsen er klar på hva som er andre viktige arbeidsoppgaver fremover, spesielt innenfor markedsføring av klatreparken:

- Vi må først og fremst synliggjøre Høyt & Lavt Kristiansand enda mer som et merkevarenavn. Jeg treffer ennå folk som ikke kjenner til oss. Eller som tror det er en lekepark bare for barn, eller at det er veldig, veldig skummelt. Det er det ikke, konstaterer Johnsen.

- Vi må få parken full av mennesker. Det viktigste er å gi både nye og eksisterende gjester de fantastiske opplevelsene og den servicen vi liker å yte. Enda flere skal få lov til å oppleve råskapen og spenningen i parken vår, i trygge omgivelser og med et godt smil, sier Johnsen.

Satser mer på bedriftsmarkedet

Han opplyser at bedriften vil satse enda mer på bedrifter som kunder:

- Vi ønsker å utvikle teambuilding og bedriftsmarkedet. Vi tror at for bedrifter i Kristiansand og omegn er det teambuildingskonseptet vi har kortreist, kostnadsbesparende og et friskt pust i en hektisk hverdag. Det er en helt annen arena, og de ansatte lærer hverandre å kjenne på en helt ny måte.

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative