• nb
  • Home
  • Nyheter
  • Nytt fjes i USUS: Rita Louise Haugeland, Barnefilmfestivalen

Nytt fjes i USUS: Rita Louise Haugeland, Barnefilmfestivalen

Rita Louise Haugeland (25) er på plass som vikar for Stina Ask Mikkelsen, program- og markedssjef i Barnefilmfestivalen

KRISTIANSAND: - Det er en kjempespennende utfordring å ta fatt på. Det er en jobb med muligheter til å sette sitt eget preg på festivalen. Barnefilmfestivalen er en merkevare som jeg er utrolig stolt av å være en del av. Festivalen har betydd utrolig mye for Kristiansand opp igjennom, sier Haugeland til usus.no.

Stort ansvar for 2018-festivalen

Hun er i full gang hos USUS-partner Barnefilmfestivalen nå i september. Hun er altså vikar for program- og markedssjef Stina Ask Mikkelsen. Mikkelsen har permisjon, fordi hun nylig har produsert en ny fremtidig gjest til Barnefilmfestivalen.

Nå er det Rita Haugeland som skal ta stort ansvar for en ny utgave av festivalen 24.-29. april 2018. Hun skal blant annet sette sammen en filmmeny, koordinere frivillige og markedsføre arrangementet.

Erfaring med filmfestivaler

Rita Haugeland er opprinnelig fra Finsland i Songdalen kommune. Hun har en bachelor i kommunikasjon og økonomi fra København. Hun har tidligere bodd i både Sør-Afrika, USA og Sør-Amerika. Der har hun  studert og vært med på flere internasjonale prosjekter, for blant andre FN.

Haugeland er langt fra ukjent med Barnefilmfestivalen. Hun jobbet som gjestekoordinator for festivalen i 2017. Hun har også erfaring som koordinator for Den norske filmfestivalen i Haugesund.

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative