• nb

Ny partner i USUS: Kote Null

Selskapet Kote Null på Borøya i Tvedestrand kommune tilbyr opplevelser og aktiviteter i skjærgården.

Bedriften leier ut båter, sup-brett og kajakker. Arrangerer overnatting og matopplevelser i samarbeid med andre aktører. Har stort fokus på at sjøen er for alle.

Sjekk websiden til Kote Null

Trond Toftesund er daglig leder, Nina Noem Hansen styreleder

Hvorfor har Kote Null meldt seg inn i USUS?

  • Vi har et svært godt inntrykk av USUS, og gleder oss til å være en del av prosjektet. Vi ønsker å være en del av det samarbeidet som USUS tilbyr, fordi vi er nye som gründere. Vi ønsker å være i samtale og dialog med andre aktører som også fokuserer på reiseliv og turisme. Vi tror det er viktig å være en aktiv del av et miljø med likesinnede hvis man skal utvikle seg videre på en positiv måte.

Hva ønsker bedriften din å få ut av næringsklyngen?

  • Samarbeidet og kontaktnettverket er det aller viktigste for oss. Vi kan lære og høre på andres erfaringer og utveksle erfaringer og nettverk. Også når det gjelder digital kompetanse, har vi alltid noe å lære. Vi suger til oss alle muligheter til å lære noe. Slike muligheter vil vi absolutt benytte oss av. Vi trenger all den informasjon, kunnskap og hjelp vi kan få.

Hva kan Kote Null tilføre USUS?

  • Vi har erfaring fra et ganske spredt kundesegment. Vi driver med såpass mange forskjellige ting, så kundegruppene våre blir veldig varierte. Vi gjør oss mange erfaringer med hva kundene ønsker og hvilke krav de stiller. Vi tror at andre medlemmer i USUS også kan ha nytte av de erfaringene vi gjør, og vi deler gjerne. Vi samarbeider også med veldig mange forskjellige aktører.

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative