• nb
  • Home
  • Nyheter
  • Hun er ny trainee i USUS – skal jobbe med Barnas By

Hun er ny trainee i USUS – skal jobbe med Barnas By

Line Kamilla Nygård - USUS

Dette er Line Kamilla Nygård (24). Hun skal jobbe spesielt med Barnas By Kristiansand, og gleder seg til å samarbeide med USUS-partnerne.

- Det er veldig spennende, og en fantastisk mulighet til å lære masse, få være med på å forme noe, og treffe nye folk, sier en fornøyd Line Kamilla.

I forrige uke begynte hun i en trainee-stiling i USUS. I et år skal hun jobbe med tiltakene i prosjektet Barnas By Kristiansand. Mange av USUS-partnerne er involvert i prosjektet.

Se Line Kamillas introduksjon av seg selv på denne videoen:

Sertifisering og fagforum

Inger Hutchinson i USUS AS er prosjektleder for Barnas By Kristiansand, og skal altså være traineens nærmeste støttespiller.

Les artikkel i Fædrelandsvennen: Kristiansand er Barnas By

Blant de mange tiltakene i prosjektet er sertifisering og synliggjøring av barnevennlige bedrifter, og etablering og fasilitering av USUS Kids, et fagforum for USUS-bedrifter med barn og barnefamilier som målgruppe.

Bachelor-oppgave om Barnas By

Line Kamilla er fra Søgne, og hun har en bachelor fra studiet Opplevelsesbasert reiseliv på Universitetet i Agder (UiA).

Hun er ikke ukjent med prosjektet hun skal jobbe med. Bachelor-oppgaven, som hun skrev sammen med to andre studenter, heter faktisk «Muligheter og potensial for Kristiansand – Barnas By». Hovedfokuset i oppgaven er hva som gir barnefamilier den gode reiseopplevelsen.

- Det var veldig spennende å jobbe med, og det er kjempegøy å få være med og jobbe videre med det; være med på å utvikle det og gjøre det enda bedre, sier Line Kamilla.

Sparringspartner for USUS-bedrifter

Hun har også vært et semester på utveksling i Australia, der emnene blant andre var «conference and events management» og «hvordan forstå turisten».

24-åringen mener hun kan bidra med mye i prosjektet:

- Jeg kommer inn med helt nye øyne, og det kan være en stor fordel. Jeg kan være en sparringspartner for bedrifter; diskutere ideer og innfallsvinkler med dem. Jeg har vært vanlig besøkende hos en del av USUS-partnerne. Nå blir det gøy å bli kjent med flere bedrifter, sier USUS-trainee Line Kamilla Nygård.

Tagger:,

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative