• nb
  • Home
  • Nyheter
  • Gleder seg til travel helg med markedsføring av DNT Sør

Gleder seg til travel helg med markedsføring av DNT Sør

Bjørn Andersen-Steinsland i DNT Sør er både vertskap for 300 deltakere på DNTs landsmøte og arrangør av en gratis aktivitetsdag for alle.

Les mer om den gratis aktivitetsdagen i regi av DNT Sør med flere - i dag,  lørdag 10. juni 2017 

- Vertskapsrollen er en stor glede. Det er utrolig inspirerende og gøy å jobbe med. Det er en super mulighet til å markedsføre produktet vårt, landsdelen vår, sier en travel Bjørn Andersen-Steinsland.

Han er daglig leder i USUS-partner DNT Sør, og 8.-11. juni 2017 er han vertskap for over 300 representanter for Den norske turistforenings (DNT) lokalforeninger fra hele Norge. De deltar på DNTs landsmøte, som arrangeres i samarbeid med DNT sentralt.

Diskuterer bærekraftig reiseliv

Landsmøtet skal stake ut DNTs fremtid og diskutere hvordan enda flere kan fristes til å nyte godt av friluftslivets gleder.

Ifølge DNT sentralt er en av de viktigste sakene som skal diskuteres på landsmøtet, hvordan det norske reiselivet kan drives bærekraftig. Den unike norske naturen er det fremste Norge har å by på, og i all hovedsak det utenlandske turister kommer for å se. Det er forventet en stor økning i turiststrømmene til Norge i årene som kommer.

Informerer om Sørlandets kyst og fjell

Bjørn Andersen-Steinsland er også spesielt opptatt av å arrangere aktiviteter for å markedsføre DNT Sør og lokalforeningen tilbyr. Han vil friste landsmøtedeltakerne til å komme tilbake for å nyte Sørlandets gleder, og fortelle hva de har opplevd denne gangen. Han vil også aktivisere så mange som mulig av Kristiansands egne innbyggere.

- Jeg er opptatt av hvordan vi og de andre foreningene rundt om i landet kan informere om landsdelen vår, om kysten og fra kyst til fjell. Fordi vi vet det interesserer rundt om i landet. Vi håper vi kan få markedsført godt hvor flott det er å være i Kristiansand og omegn, og i Setesdalsheiene, sier Andersen-Steinsland.

DNT Sør driver flere turisthytter i Setesdalsheiene.

Han opplyser at lokalforeningen blant annet tar landsmøtedeltakerne med seg ut til Bragdøya i Kristiansand:

- Vi må få alle ut på sjøen og se på den flotte skjærgården vår og arbeidet til Bragdøya kystlag.

Padling, orientering, klatring ...

Men det er altså ikke bare DNTs egne folk som får nyte godt av en svært aktiv DNT Sør i helgen.

Lørdag 10. juni inviterer DNT Sør til friluftsdag på Bystranda, en gratis aktivitetsdag for alle.

- I og med at landsmøter er internt i DNT, har vi et ønske om å gjøre noe for folket, for alle, også. Publikum skal få noe igjen. Vi samarbeider med blant andre Kristiansand Orienteringsklubb, Kristiansand Klatreklubb, Kristiansand Kajakklubb og Venneforeningen for Odderøya Fyr. Det er et helt fantastisk bra engasjement, sier Andersen-Steinsland.

Dermed blir det tilbud om både klatring, kajakk, orientering og kulturvandring med utangspunkt i Bystranda-området.

Les mer om den gratis aktivitetsdagen i regi av DNT Sør med flere

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative