• nb
  • Home
  • Nyheter
  • 10 grunner til å melde seg på Norwegian Travel Workshop i Stavanger 2018

10 grunner til å melde seg på Norwegian Travel Workshop i Stavanger 2018

Norwegian Travel Workshop (NTW) er den viktigste møteplassen mellom norske reiselivsbedrifter og utenlandske turoperatører. Her møter du kjøpere fra over 25 land. En ypperlig mulighet til å presentere ditt reiselivsprodukt til turoperatører fra hele verden.  I 2018 arrangeres NTW i Stavanger fra 16.-19. april.

I 2016 var det 33 millioner gjestedøgn ved kommersielle overnattingssteder i Norge. Det er en økning på fem prosent, eller 1,5 millioner gjestedøgn, fra 2015. Norske gjestedøgn økte med to prosent, mens antall utenlandske gjestedøgn økte med ti prosent.

Sørlandet (inkl. Telemark) hadde lavest andel i Norge hvor 16 prosent av alle gjestedøgn i 2016 var utenlandske - her er det altså potensiale til vekst! Kilde: https://www.visitnorway.no/innsikt/nkkeltall-om-norsk-turisme/

Så hvis du ønsker å få en større andel utenlandske gjester er kanskje Norwegian Travel Workshop stedet å begynne dette arbeidet. Se bare her hva du kan oppnå ved å delta:

1. Du kan få flere utenlandske gjester

Få innpass på nye markeder og øk andelen utenlandske gjester til bedriften din.

2. Du kan tjene mer penger

Flere gjester = mer penger inn. Enkelt og greit.

3. Du får inntil 30 avtaler med turoperatører som er interessert i DITT produkt

På forhånd fyller du ut opplysninger om bedriften din. Disse samles i en manual som sendes til alle påmeldte turoperatører. Deretter sender turoperatøren inn ønske om avtaler med bedrifter. Sørg for at din beskrivelse er selgende og korrekt, slik at du får avtaler med flest mulig relevante kjøpere.

4. Du kan også komme med ønske om avtale med de turoperatørene som du er interessert i å samarbeid med.

På forhånd får du oversikt over hvilke turoperatører som kommer. Du kan enkelt sende inn ønske om avtale med dine favoritter.

Stands under NTW i Bodø 2016. Foto: Sophia Stavnem, Innovasjon Norge

Det arrangeres forhåndsbookede avtaler mellom norske selgere og utenlandske turoperatører. Foto: Sophia Stavnem, Innovasjon Norge

5. Du treffer turoperatørene på ett sted

Du slipper å bruke tid og penger på å oppsøke hver enkelt i utlandet.

6. Du sparer penger på reiseutgifter i 2018

I 2018 er NTW i Stavanger. For de fleste bedrifter på Sørlandet betyr det enkel og billig reisevei. Meld deg på og book overnatting allerede nå, så sparer du enda mer.

7. Du får rabatt hvis du er førstereis

Alle nye deltaker på NTW får rabatt på deltakelsen. Du får også rabatt hvis det er mer enn tre år siden du var med sist.

8. Du kan komme i produktporteføljen til turoperatører i ulike land

Turoperatører er fremdeles et svært viktig salgsledd i mange land. Det å være i porteføljen til noen av dem vil kunne gi deg verdifull trafikk.

9. Du får direkte tilbakemelding på om produktet ditt passer for de ulike markedene

Turoperatørerne kjenner sine markeder svært godt, og vet hva kundene vil ha. Du får tydelig tilbakemelding på om ditt produkt passer for dem eller ikke. Og eventuelt hvilke grep du må ta for å tilpasse deg kundens ønsker og krav.

10. Du får nettverksbygge med alle deltakere på flere sosiale arrangementer

Under NTW kan du bli med på en rekke sosiale arrangementer; lunsjer, middager, fester og utflukter. Her treffer du de andre deltakerene i en uformell setting.

Meld deg på Norwegian Travel Workshop 2018

Middag på NTW i Bodø 2016. Foto: Sophia Stavnem, Innovasjon Norge

Det arrangeres middag for alle deltakere hver kveld under NTW. Foto: Sophia Stavnem, Innovasjon Norge

Underholdning på utested under NTW i Bodø 2016. Foto: Sophia Stavnem, Innovasjon Norge

Fest og moro er en naturlig del av NTW. Foto: Sophia Stavnem, Innovasjon Norge

Hvis ikke dette har overbevist deg, sjekk ut Innovasjon Norges informasjon om NTW 2018. Her finner du svar på de viktigste spørsmålene, program og link til påmelding.

Egen Sørlandsgate?

Hvis flere bedrifter fra Sørlandet melder seg på NTW, vil USUS gjerne koordinere en felles profilering av Sørlandet under NTW. Derfor ber vi deg om å sende en mail til Erik Engenes når du har meldt deg på, slik at vi kan følge opp alle sørlandsbedrifter felles.

USUS har også levert inn søknad om å få arrangere en av de årlige pre-turene til NTW. Dette får vi svar på i månedsskiftet oktober/november.

Last ned presentasjon fra Innovasjon Norge om NTW 2018: NTW 2018 Innovasjon Norge presentasjon Sør-Norge-regionen.

Tagger:

Spor fra din side.

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative