Ny USUS partner: Wingboot

Wingboot er et spennende digitalt produksjonsfirma med base i Farsund, men med et internasjonalt team og nedslagsfelt. Wingboot tar digitale opplevelser til et nytt nivå. Velkommen i nettverket!
Illustrasjon Barnas By Jens Handell - daglig leder og regissør i Wingboot

Fortell litt om din bedrift

Wingboot er et selskap som digitaliserer følelser. Corona har akselerert digitalisering på global skala, og Wingboot tar digitale opplevelser til et nytt nivå. Vårt tilbud er ikke bare å digitalisere selskapets informasjon, men å digitalisere følelser og den faktiske opplevelsen av et tilbud, merke, et produkt eller plass. – Vi bruker tech for en menneskeliggjøre opplevelse, vi bruker tech for å få bort den tekniske følelsen. Sømløshet og interaktivitet er nøkkelord for oss. For å helt forstå hva vi gjør så må man nok oppleve en Wingbootproduksjon.

Her er noen eksempler:

Barnas By
Akkurat nå fullfører vi en produksjon sammen med Usus og flere turistattraksjoner fra Kristiansand som Dyreparken og Kilden. Prosjektet heter Barnas By og skal styrke Kristiansands merkevare som Norges beste by for barn og familier. Hold øye med prosjektet når det lanseres i slutten av juni!

Med vår unike teknologiløsning og vår historiefortelling skaper vi sømløse digitale reiser som gir en ny type opplevelse for besøkende. Dette hjelper kundene våre å skille seg ut fra konkurrentene. En bonus er at hver produksjon skaper mye unikt innhold som brukes på kundenes sosiale medier for å drive trafikk og konvertering. Med andre ord bygger Wingboot sterke digitale kjerneverdier for selskaper som vil skille seg ut fra mengden.

Base i Farsund med internasjonalt team
Vi er i dag et digitalt produksjonsfirma med base i Farsund. Teamet er internasjonalt og har gjennom årene vunnet over 100 internasjonale awards. For eksempel Cannes Lions og Emmy-nominasjoner. Målgruppen vår er selskaper som leter etter en ny måte å bryte gjennom støyen på. Vi finner kunder innen turisme, kultur, drama, men også innen industri og infrastruktur der behovet for visualisering er stort.

Jens Handell har jobbet som komponist, lyddesigner, TV-format utvikler, immersive event-produsent og er nå daglig leder og regissør i Wingboot.

Les mer på www.wingboot.co