Nettverk og møteplasser

Felleskapet og nettverket som utgjør USUS er grunnmuren i klyngen. Med over 130 partnerbedrifter på Sørlandet besitter klyngen et bredt spekter av kompetanse på tvers av reiselivsnæringen.

Ta gjerne en titt på kommende kurs, seminarer og workshops i vår arrangementskalender.

Hvert år arrangerer USUS både Norwegian Digital Travel Conference og USUS Vinterkonferanse som er blant årets viktigste møteplasser for klyngen. Hensikten med disse konferansene er å skape en arena for inspirasjon, kompetanseheving og ikke minst interaksjon mellom partnerne i USUS-klyngen.

I tillegg til disse konferansene arrangerer USUS en rekke workshops, seminarer og kurs gjennom året. Vårt mål er å arrangere kurs og workshops som matcher behovene til USUS-partnerne og adresserer relevante trender og problemstillinger som reiselivsnæringen opplever i dag, og vil oppleve i fremtiden. Vi er derfor alltid åpne for innspill til relevante temaer og fokusområder til fremtidige kurs og workshops.

 

Norwegian Digital Travel Conference 2021

En nasjonal konferanse med fullt fokus på digital markedsføring og teknologi. Innsikt i trender og fremtidsbilder, praktisk «how-to» kunnskap og internasjonale og nasjonale case og eksempler.
#norwegianDTC

USUS Vinterkonferanse

USUS vinterkonferanse er klyngens årlige nettverkssamling og sånn sett den viktigste møteplassen for å bli bedre kjent med de andre bedriftene i klynga. Status og info om hva som skjer i USUS nå og framover, faglig påfyll med foredrag og praktiske dybdespor, presentasjon av bedriftscase samt speed-dating mellom bedriftene.