Nå er det på tide å bestille plass i Kristiansandsguiden 2021

Kristiansandsguiden er en av de mest etterspurte info-materiellet for turister som besøker byen. Guiden er et viktig verktøy for å få besøkende til å danne seg et bilde av destinasjonen og skape reiselyst til de anbefalte stedene.
Kristiansandsguiden 2021 Kristiansandsguiden 2021

De fleste reisende gjør hjemmeleksa før avreise. De bruker Google, sjekker nettsider, Facebook og Instagram for å finne opplevelser og drømmeferien.

Skal skape reiselyst

Likevel opplever vi et stort behov for informasjonsmateriell når gjesten kommer til Kristiansand. Når gjestene sjekker inn på byens hoteller og overnattingssteder, er det stor etterspørsel etter Kristiansandsguiden. Den er et viktig verktøy for å få besøkende til å danne seg et bilde av destinasjonen og skape reiselyst til anbefalte opplevelser.

Kristiansandsguiden er den offisielle oversikten over attraksjoner, restauranter, aktiviteter, festivaler, museer og så videre. Nå skal den spres og deles ut over hele byen, inkludert i turistinformasjonen i Rådhuskvartalet. 

Vi ønsker å gi turistene som kommer til byen og regionen en god og komplett oversikt over Kristiansands samlede tilbud gjennom guiden. Den skal gi inspirasjon slik at forhåpentligvis gjestene blir lengre. Kanskje en familie blir ei natt eller to lengre pga at de finner noe de ønsker å oppleve.

Fakta om guiden

Opplag: 30 000 norske guider, 30 000 engelske/tyske guider

Distribusjon: Overnattingssteder på hele Sørlandet, turistkontorer, Dyreparken, kjøpesentere, bensinstasjoner, NSB, og rundt i Kristiansand. UIA og ferjeterminalene i Hirtshals og Kristiansand.

Guiden er på 16 utbrettbare sider med tekst og bilder, et kart over byen og et kart over båtruter. Aptum står for layout og Kai Hansen står for trykk.

Utgis: ca 1.mars 2021

Frist for påmelding 8.januar 2021.

På tide å bestille plass i Kristiansandsguiden 2021. 

Du kan selvfølgelig ringe Elisabeth Høibo på tlf 98 42 38 00 eller send mail til elisabeth@usus.no