Møtebyen Kristiansand er i full sving igjen

Etter en periode med tilnærmet full stopp i møte- og kongressmarkedet begynner det heldigvis å løsne, og her er en oppdatering fra Møtebyen Kristiansand på aktiviteter framover.

Suksess på Arendalsuka

Høsten startet med tilstedeværelse på spennende Arendalsuka. Møtebyen Kristiansand var på Arendalsuka sammen med Innovasjon Norge og Kongressbyene. Topp stemning og mange hyggelige mennesker.
Vi holdt eget kongress-seminar en av dagene for de som ville høre mer om viktigheten av dette arbeidet for fagmiljøene. Vi kommer definitivt til å stå neste år også, og håper på å se flere av dere på standen vår.

Høstens aktiviteter

Høsten fortsetter med masse aktiviteter mot MICE- markedet, hvor vi skal være tilstede på ulike salgsarenaer med vår region i kofferten.

Første uke i september er det salgstur til Oslo, hvor vi skal holde tak i de store arrangementene som ble booket inn I kristiansand i 21/22, som har blitt flyttet 2 til 4 år frem i tid. Vi må prøve å ikke glippe disse i denne tiden, og sørge for at de holde seg til planene.

I september er det også fysisk møte i ICCA Scandinavian Chapter, hvor vi som defineres som kongressbyer i Norge er med på et internasjonalt nettverk som jobber mot rullerende faglige konferanser i Skandinavia, Europa og verden. Les gjerne mer om dette på deres hjemmeside: iccaworld.org

Og sist men ikke minst så skal vi M&I innkjøpsmøte i september, også fysisk, hvor vi har booket 40 kundemøter med potensielle kunder.

Det er en spennende tid i møte for vår bransje, og vi jobber hardt på å markedsføre vår by mot MICE markedet både nasjonalt, og internasjonalt.