• nb

Medier og kommunikasjon

Råd om bruk av mediene til gratis profilering, pr, markedsføring, reklame og omdømmebygging («buzz»).

KONTAKTPERSON:

Inge Dalen - Arena UsusInge T. Dalen, rådgiver medier og kommunikasjon
Tlf: 917 13 690
E-post: inge@usus.no

Dette kan Inge hjelpe deg med: Råd om bruk av mediene til gratis profilering, pr, markedsføring, reklame og omdømmebygging («buzz»). Håndtering av medier og kommunikasjon med journalister. Ring hvis du trenger råd om å selge inn en god sak, hvis du har en krise i bedriften, skal skrive en pressemelding eller en kronikk. Inge holder også kurs i mediehåndtering for Usus-bedrifter. Han er administrator og innholdsleverandør for hjemmesida til Usus, usus.no.

Dette jobber Inge med til vanlig: Inge T. Dalen (48) er kommunikasjonsrådgiver i Usus/Visit Sørlandet og journalist i avisa Lindesnes i Mandal. Han driver også firmaet Dalen Tekst og er petitforfatter i Kristiansand Avis.

Dette er litt av Inges bakgrunn: Inge har utdannelse i journalistikk og norsk. Han har jobbet i over 18 år i Mediehuset Fædrelandsvennen, som journalist, deskredigerer og vaktsjef. Erfaring som tekstforfatter. Han har også undervist i medier og kommunikasjon på videregående skole. Gift, to barn. Bor i Randesund i Kristiansand.

Kommentarer (1)

  • Bodil Sandøy Tveitan

    |

    Hei Bent, og takk for din interesse. Har videresendt din forespørsel til Inge, du hører fra han snarlig. Vennlig hilsen Usus

    Reply

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative