• nb
Praktiske digitale verktøy - Arena Usus

Praktiske digitale verktøy

Her samler vi en liste over digitale verktøy av ymse slag. Om du klikker på "les mer" får du mer info som fordeler, ulemper, eksempler på bedrifter som bruker verktøyet, link til verktøyets hjemmeside og muligheten for å selv legge inn en kommentar om verktøyet.

Med det store nettverket vi er i Usus kan dette bli en god erfaringsbase hvis dere er flinke til å dele info/erfaringer.
Er det gode verktøy du savner, send en e-post til bodil@usus.no eller skriv i kommentarfeltet.

Moz

Moz

MozMoz er et anerkjent nettsted med mange tjenester for deg som jobber med synlighet på nett (SEO). De tilbyr nøkkelordverktøy, verktøy for lenkebygging, analyse av nettstedet og innsikt i hvordan forbedre nettsiden din ifht synlighet på nett.

Les mer

Google Search Console

Google Search Console

Google Search Console (tidligere Google Webmaster Tools) gir deg data, verktøy og diagnostikk du trenger for å lage og opprettholde Google-vennlige nettsteder og mobilapper. 

Les mer

Google Adwords Keyword Planner

Google Adwords Keyword Planner

Google Adwords Keyword PlannerGoogle Adwords Keyword Planner er et gratis verktøy for å finne gode, relevante nøkkelord å bli synlig på på nett. 

Les mer

Mobilapper som hjelper deg lage kule videoer til sosiale medier

Mobilapper som hjelper deg lage kule videoer til sosiale medier

På Social Media Days 2017 deltok vi på en workshop med mobil-journalist fra Hindustan Times; Yusuf Omar. Omar var et fyrverkeri på scenen og kom med veldig mange konkrete og nyttige tips til hvordan jobbe bedre med mobilen for å produsere innhold på nett eller sosiale medier. Her deler vi noen av appene han tipset om.

Les mer

Tikkio

Tikkio

Norsk nettbasert løsning for salg av billetter og varer. Startet av festival-gründere på Vestlandet i 2011. Skiller seg pt ut fra andre billettsystemer ved at de også tilbyr salg av feks mat, drikke og transport i samme løsning. Systemet kan derfor feks erstatte drikkebonger mm.

Les mer

Hoopla

Hoopla

Hoopla er et norsk billettsystem for salg av billetter på nett som tilbyr mye den samme funksjonaliteten som internasjonale Eventbrite har.  

Les mer

Likalyzer

Likalyzer

Likalyzer er en automatisk sjekk du kan ta for å analysere tilstanden på din Facebook-side. Du får en total poengsum som du kan sammenligne opp mot andre tilsvarende sider, og i tillegg får du mange gode tips til hva du gjør bra og hvor du har forbedringspotensiale. 

Les mer

Pixabay

Pixabay

Gratis høykvalitetsbilder du kan bruke hvor som helst. Vektorbilder, tegninger og bilder. Du kan bruke alle bilder fra Pixabay uten henvisning, i digital og trykt form, også for kommersiell bruk.

Les mer

OptimizeMySite

OptimizeMySite

Verktøy for å overvåke spesifikke landingssider på ditt nettsted ifht synlighet. SEO analyse av negative og positive faktorer på siden din ifht synlighet mm. 

Les mer

Canva

Canva

Canta design toolCanva er et designverktøy for ikke-designere. Lag designelementer for web eller for trykk: grafikk til bloggen, presentasjoner, Facebook coverbilder, flyers, plakater, invitasjoner og mye mer.

Les mer

Eventbrite

Eventbrite

Rimelig og enkelt online billettsystem med mange integrasjonsmuligheter.

Les mer

Asana

Asana

Asana er en web- og mobil applikasjon laget for at team skal kunne jobbe mer effektivt sammen uten bruk av e-post. Startet av Facebook co-grunnlegger Dustin Moskovitz og x-utvikler Justin Rosenstein, som begge jobbet for å forbedre produktiviteten til ansatte i Facebook.

Les mer

VisitSørlandet og VisitTelemark bildebank

VisitSørlandet og VisitTelemark bildebank

Bildebank med bilder til fri bruk for alle som har til hensikt å markedsføre, skape interesse for, eller på annen måte bygge et omdømme av Sørlandet, Telemark og herunder lokale destinasjoner som reisemål.

Les mer

morgueFile

morgueFile

morgueFile er en bildebank som inneholder høyoppløselige bilder til offentlig bruk. Formålet med tjenesten er å tilby gratis bildemateriell for illustratører, designere, lærere og andre som trenger bilder til sitt kreative arbeid.

Les mer

Google Alerts

Google Alerts

Enkelt verktøy for der du får varsel på e-post hver gang google finner innhold på nett med dine oppsatte søk. For eksempel navnet på bedriften din.

Les mer

Batchbook

Batchbook

Batchbook er et rimelig crm-system for små- og mellomstore bedrifter. Mange integrasjonsmuligheter; bla med Eventbrite, MailChimp, Google Apps og sosiale medier.

Les mer

SurveyMonkey

SurveyMonkey

SurveyMonkey er verdens mest populære nettbaserte spørreundersøkelsesprogramvare. Kan brukes til å lage meningsmålinger og spørreskjemaer for å innhente informasjon om alt fra kundetilfredshet til engasjement blant de ansatte.

Les mer

Google søketrender

Google søketrender

Utforsk hvilke søkeord som blir søkt på, sammenlign søkeord, se på hvilke perioder ord er mest søkt etter.

Les mer

MailMojo

MailMojo

Verktøy for å lage, sende og administrere nyhetsbrev.

Les mer

makeNewsmail

makeNewsmail

Verktøy for å lage, sende og administrere nyhetsbrev.

Les mer

MailChimp

MailChimp

Et av de mest populære verktøyene for å lage, sende og administrere nyhetsbrev.

Les mer

Salesforce

Salesforce

Rimelig kundeoppfølgingssystem med mange muligheter. Ulike prisnivåer for ulike type bedrifter, og mulig å knytte på flere tilleggsprodukter (verktøy) relatert til salg, service, markedsføring mm.

Les mer

Everypost

Everypost

App for å publisere innhold på tvers av ulike sosiale medier-kanaler.

Les mer

Meltwater Buzz

Meltwater Buzz

Profesjonelt verktøy for publisering, overvåking og analyse av sosiale medier.

Les mer

Hubspot

Hubspot

Alt-i-ett markedsføringsverktøy.

Les mer

Fanbooster

Fanbooster

Facebook markedsføringsplattform, der du får tilgang til et enkelt, web-basert verktøy som du kan lage skreddersydde, profesjonelle Facebook-applikasjoner med. Lag konkurranser, bildegallerier, quiz, skreddersydde sider osv. Tilgang til detaljert statistikk om Facebook-siden din og hva som virker. Mål hvordan du gjør det opp i mot konkurrenter. Planlegging av innlegg. Planlegg oppdateringer i forkant og post til en eller flere Facebooksider som du er administrator for.

Les mer

Gimp

Gimp

Gimp er et gratis program for digital bildebehandling. Programmet blir ofte benyttet som et fritt alternativ til Adobe Photoshop, som er det mest utbredte programmet for behandling av bilder og grafikk.

Les mer

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop er blant mest kjente bildebehandlingsverktøyene. Kommer i ulike versjoner og priser.Kan også kjøpes som en del av en pakke med ulike designverktøy.

Les mer

Capsule CRM

Capsule CRM

Capsule CRM er et enkelt og rimelig kundehåndteringssystem med mye funksjonalitet.

Les mer

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative