• nb

Digital verktøykasse

Digital verktøykasse skal gi kunnskap om hvordan bedriftene kan utnytte mulighetene digital markedsføring gir, men også gi innsikt i hvorfor man bør gjøre det slik. 

Utstrakt bruk og kjennskap til digitale tjenester og plattformer er helt sentralt i arbeidet for gjenkjøp. Det vektlegges sterkt å følge med i den digitale utviklingen for å nyttiggjøre seg trender og muligheter i nye verktøy. Digital verktøykasse skal være en kilde til informasjon om det digitale for bedriftene i Usus, og inneholder:

KONTAKTPERSON

 

Bodil Sandøy TveitanBodil Sandøy Tveitan, digital rådgiver
Tlf: 40 85 11 88
Epost: bodil@usus.no
Skype: bstveitan

Dette kan Bodil hjelpe deg med: Råd om mye av det som involverer digitale kontaktpunkt med gjesten; webutvikling og innholdsproduksjon, hvordan du går frem når du trenger nye nettsider, brukervennlighet, hvordan bli synlig i søkemotorene, webanalyse, sosiale medier, strategi mm. Ta kontakt om du har små eller store spørsmål.

Bodil oppdaterer og produserer også innhold under digital verktøykasse på usus.no.

Dette jobber Bodil med til vanlig: Bodil er digital rådgiver i Usus på fulltid.

Dette er litt av Bodils bakgrunn: Har jobbet i og med reiseliv lokalt, regionalt og nasjonalt siden 2000 - i hovedsak med web og sosiale medier. Snakker språket til både gjest, produkteier og teknisk utvikler. Bakgrunn fra blant annet ArkitektumWeb, Telemarkreiser, eSenteret (kursleder i Innovasjon Norges kurs "Hvordan lykkes på nett"), Reisemål Bø, BIT Reiseliv og VisitOSLO. I tillegg har hun siden 2009 vært digital rådgiver for en rekke små og mellomstore bedrifter innen reiseliv. Gift, to barn. Bor ved Telemarkskanalen i Lunde i Telemark.

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative