• nb

CRM verktøykasse

Her er USUS sin egen CRM verktøykasse skreddersydd for USUS bedrifter. Verktøykassen er utviklet sammen med USUS, Indigo Ltd og Agderforskning med støtte fra Regionale Forskningsfond Agder. Informasjon er delvis på norsk og delvis på engelsk.

Bakgrunnen for CRM verktøykasse

CRM er et eget satsingsområde i Usus-klyngen

Customer Relationship Management (CRM) er en arbeidsmetode for deg som ønsker å jobbe langsiktig og strategisk med gjestene, publikum eller kundene dine. CRM handler om å bygge stabile og lønnsomme relasjoner med de riktige kundene. CRM kan benyttes av bedrifter eller organisasjoner som jobber først og fremst med kunden som utgangspunkt, såkalt customer-centric. USUS har systematisk gjestehåndtering som hovedfokus, og CRM er derfor et eget satsningsområde i klyngen. En tidlig kartlegging av de aller første USUS medlemmene avdekket et stort kompetansebehov.

Hva er CRM?

Hva er egentlig CRM? Her gir vi deg litt kjøtt på beinet

Read more

Test din CRM kompetanse

Før du gå i gang, test deg selv!    

Read more

CRM Levels

Er du CRM BASIC eller CRM ADVANCED?

Read more

CRM Tools

Verktøykassen og nøkkelområdene

Read more

Diverse ressurser

Nyttige ressurser i arbeidet med CRM.

Read more

CRM i USUS: case studier

5 fortellinger om CRM i USUS

Read more

CRM forskning

CRM forskning i USUS

Read more

 

Forskningsprosjekt på CRM fra 2012 resulterte i CRM verktøykasse

I 2012 fikk prosjektgruppen fra USUS og Agderforskning midler fra Regionale Forskingsfond Agder for å utvikle en egen verktøykasse for CRM-satsningen for USUS bedrifter. 5 bedrifter ble utfordret til å teste ut CRM-kompetansen sin sammen med forskningsteamet fra Agderforskning og USUS sin egen CRM ekspert Katy Raines. Resultatet av prosjektet er verktøykassen som presenteres her. CRM verktøykassen har som mål å være en kilde til informasjon, inspirasjon og samtidig samle konkrete hjelpemidler for å bistå bedrifter som ønsker å enten begynne å jobbe med CRM eller videreutvikle satsningen sin i riktig retning.

I CRM verktøykassen finner du blant annet en selv-evalueringstest. Vi anbefaler at du starter med å ta testen for å kartlegge din bedrifts CRM-nivå. Poengscoren du får i testen sendes automatisk til deg. Ta vare på scoren og bruk den som et utgangspunkt når du skreddersyr din egen CRM.

Kontaktperson for CRM prosjektet og CRM verktøykassen er Emma Lind

Bedriftene som er med i prosjektet:

Rådgiver for CRM- prosjektet er vår CRM spesialist Katy Raines

 

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative