• nb

Kontakt spesialistene

Spesialister - Usus

Spesialistene er en viktig del av Usus-teamet. Her finner du kontaktinfo.

Arena Usus har knyttet til seg seks fagfolk på følgende felter:
* digitalrådgivning
* crm
* opplevelsesdesign
* kultur
* mat
* medier/kommunikasjon

Under får du kontaktinfo på hver enkelt av spesialistene og info om hva de kan hjelpe medlemsbedriftene med.
I menypunktene under "Tjenester" ligger mer info om de ulike feltene.

USUS-TEAMET: Klikk her for å lese artikkel om Usus-teamet og hvorfor det ble opprettet for medlemsbedriftenes skyld. 

 

Digitalrådgivning

Kontakt:

bodil ususBodil Sandøy Tveitan, digital rådgiver
Tlf: 408 51 188
Epost: bodil@usus.no

Dette kan Bodil hjelpe deg med: Råd om mye av det som involverer digitale kontaktpunkter med gjesten; webutvikling og innholdsproduksjon, hvordan du går fram når du trenger nye nettsider, brukervennlighet, hvordan bli synlig i søkemotorene, webanalyse, sosiale medier, strategi og så videre. Bodil oppdaterer og produserer innhold under digital verktøykasse på usus.no.

Dette jobber Bodil med til vanlig: Bodil er digital rådgiver i Arena Usus, driver eget rådgivningsfirma og jobber deltid som produktansvarlig/prosjektleder for ArkitektumWeb i Bø.

Dette er Bodils bakgrunn: Har jobbet i og med reiseliv lokalt, regionalt og nasjonalt siden 2000, i hovedsak med web og sosiale medier. Bakgrunn fra blant annet Telemarkreiser, eSenteret (kursleder i Innovasjon Norges kurs «Hvordan lykkes på nett»), Reisemål Bø, BIT Reiseliv og Visit Oslo. Bodil har siden 2009 vært digital rådgiver for en rekke små og mellomstore bedrifter innen reiseliv. Gift, to barn. Bor ved Telemarkskanalen i Lunde i Telemark.

 

Crm

Kontakt:

Katy Raines - Arena UsusKaty Raines, crm-ekspert
Tlf. +44 (0) 7786 543593 (England)
Epost: katy.raines@indigo-ltd.com

Dette kan Katy gjøre for deg: Gi råd om hvordan du bruker informasjonen du har om kundene dine til oppfølging og økt gjenkjøp, og til å utforme mer relevant markedskommunikasjon. Katy holder kurs og workshops i crm, basic og advanced, for Usus.

Dette jobber Katy med til daglig: Partner i Indigo Ltd, et Storbritannia-basert konsulentselskap spesialisert på markedsføring og pengesøknader, primært for kunst- og kulturorganisasjoner og -bedrifter.

Dette er Katys bakgrunn: Utdannet i musikk på universitetet i Cambridge. Har jobbet med kunst- og kulturrelatert markedsføring i over 25 år, for det meste i teatre, konserthus og opplevelsesbaserte bedrifter. Har jobbet som konsulent de siste åtte årene. Holder mange foredrag på konferanser og er gjesteforeleser i crm på universitetet De Montfort i Leicester, Stor-Britannia.

 

Opplevelsesdesign

Kontakt:

Laura UsusLaura Brøvig Vallenes, rådgiver opplevelsesdesign
Tlf: 958 24 267
Epost: laura@usus.no

Dette kan Laura hjelpe deg med:  Utvikle opplevelsesdesign for bedriften din. Ta kontakt med Laura hvis bedriften din trenger en tydeligere identitet, hvis du trenger mer å tilby gjestene, noe unikt som får dem til å komme igjen og anbefale deg. Laura kan utvikle opplevelser, både sanselige og minneverdige; konsepter som blir unike for bedriften din. Opplevelsesdesign er et nytt og spennende fagområde i reiselivet. Flere aktører har erfart hvordan systematisk arbeid kan bidra til økt betalingsvilje, sesongforlengelse og salg til helt nye målgrupper.

Dette jobber Laura med til vanlig: Arbeider som scenekunstner. Mye erfaring med å iscenesette steder, enten innendørs eller utendørs, og å lage spektakulære forestillinger hvor publikum går rundt og oppleve. Laura har derfor god erfaring med gjestehåndtering og stemningsskapende tiltak. Scenekunstgruppen hennes heter Loop Loop Loop (medlem i Arena Usus). Den har base i Kristiansand, men har vist forestillinger hos blant andre Coda Dance-festival, ulike museer og teatre, og på festivaler innenlands og utenlands.

Dette er Lauras bakgrunn: Treårig skuespillerutdannelse ved Akademi for Scenekunst. Har siden vært produsent, manusforfatter, regissør og skuespiller i egne forestillinger. Tar master i kunstfag ved UIA. Har kontor i Aladdin og bor i Kristiansand.

 

Kultur

Kontakt:

daniel nordgård portregttgDaniel Nordgård, rådgiver kultur
Tlf.: 970 80 611
Epost: daniel@usus.no

Dette kan Daniel hjelpe deg med: Prosjekter eller tiltak som involverer en kobling med kultur generelt og musikk spesielt. Hvis du trenger ideer og inspirasjon rundt kultur, musikk og digitalisering, kan Daniel bistå med praktisk erfaring, forskningsbasert kunnskap og kreative ideer. Han har god erfaring med å jobbe i koblingen mellom kulturbransje og tradisjonelt næringsliv.

Dette jobber Daniel med til vanlig: Daniel er forsker ved Agderforskning, med vekt på prosjekter innen kulturnæringene og VRI. Han jobber også som universitetslektor ved Universitetet i Agder, hvor han underviser i music management, mens han gjør ferdig en doktorgrad innen internasjonal industri. Ellers er Daniel styreleder i Musikkutstyrsordningen, Norges største tilskuddsordning for teknisk utstyr til konsertscener.

Dette er litt av Daniels bakgrunn: Daniel har jobbet med musikk i mange år. Han har spilt i band, drevet et lite plateselskap og booket og promotert små og store konserter. Daniel har jobbet som fagsjef for kultur i Sørlandets Kunnskapspark og prosjektleder for Kulturinkubator-prosjektet deres. Han vært sjef for Quartfestivalen, ledet regjeringens utvalg for digitalisering av musikk (Nordgård-utvalget).

 

Matboksen

Kontakt:

Åse UsusÅse Hodne Hørsdal, leder Arena Usus-matboksen
Tlf: 413 53 460
Epost: aase@usus.no

Dette kan Åse hjelpe deg med: Gi råd om hvordan (lokal) mat kan styrke bedriftens totale opplevelse, hvordan finne lokale råvarer i Agder og andre regioner, synliggjøring av nettsider som omhandler mat og matopplevelser gjennom FB-gruppen matboksen. Kompetansehenvisning relatert til kurs, aktiviteter og andre behov tilknyttet mat. Bistå som koblingsaktør mellom bedrifter, virkemiddelapparat og FoU. Skreddersy aktiviteter på bakgrunn av næringens behov og innspill.

Dette jobber Åse med til vanlig: Åse Hodne Hørsdal (45) driver selskapet Mat Åse AS og påtar seg prosjekter i skjæringspunktet mat og reiseliv. Hun jobber som VRI-kompetansemegler i Agder og er blant annet prosjektleder for Det Nordiske Måltid og Sirdalsmat.

Dette er litt av Åses bakgrunn: Åse er utdannet forsker i marin bioteknologi. Hun har jobbet innenfor havbruk og landbrukssektor med bakgrunn fra privat, offentlig og FoU-sektor. Lang erfaring fra matrelatert nettverksbygging i Rogaland, og har etablert et bredt nasjonalt nettverk innenfor lokalmatbransjen. Flyttet til Sørlandet i 2009 og jobbet med Lokalmat Agder frem til 2012. Gift, to barn og bor i Grimstad.

 

Medier og kommunikasjon

Kontakt:

Inge UsusInge T. Dalen, kommunikasjonsrådgiver
Tlf: 917 13 690
Epost: inge@usus.no

Dette kan Inge hjelpe deg med: Råd om redaksjonell bruk av mediene til gratis profilering, pr, markedsføring, reklame og omdømmebygging («buzz»). Håndtering av medier og kommunikasjon med journalister. Ring hvis du trenger råd om å selge inn en god sak, hvis du har en krise i bedriften, skal skrive en pressemelding eller en kronikk. Inge holder også kurs i mediehåndtering for Usus-bedrifter. Han er administrator og innholdsleverandør for hjemmesida til Usus, usus.no.

Dette jobber Inge med til vanlig: Inge T. Dalen (48) er kommunikasjonsrådgiver i Arena Usus/Visit Sørlandet og journalist i avisa Lindesnes i Mandal. Han driver også firmaet Dalen Tekst og er petitforfatter i Kristiansand Avis.

Dette er Inges bakgrunn: Inge har utdannelse i journalistikk og norsk. Han har jobbet i over 18 år i Mediehuset Fædrelandsvennen, som journalist, deskredigerer og vaktsjef. Erfaring som tekstforfatter. Han har også undervist i medier og kommunikasjon på videregående skole. Gift, to barn. Bor i Randesund i Kristiansand.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative