• nb
  • en

Nyheter

Vi produserer nyheter på løpende bånd, så om det er en spesiell kategori nyheter du leter etter finner du det raskt her.  

Alle nyheter

Ny partner i USUS: Boen Gård

Boen Gård i Tveit er en storgård med hovedhus fra 1813, der det arrangeres selskap, bryllup, kurs/konferanse og eventer. Matservering av høy klasse.
Les mer

TrollAktiv arrangerer førstehjelpskurs med sertifisering

USUS-partner TrollAktiv skal arrangere kurs i førstehjelp for dem som leder folk i friluft. 
Les mer

Vårens møteplass for USUS-partnere: Store navn til Sjømat på Sørlandet

Både ny reiselivsdirektør og gammel eventyrer stiller på lokalmat-konferansen Sjømat på Sørlandet i april. Fullt program (oppdateres stadig) og påmelding til Sjømat på Sørlandet Konferansen arrangeres på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal 4. og 5. april. NB: Som partner i USUS får du en egen USUS-pris på deltakelse på Sjømat-konferansen. Viktig konferanse for USUS-partnere Eventyrer Børge Ousland og fersk reiselivsdirektør Bente Holm
Les mer

Ny partner i USUS: Elgtun

Elgtun på Landeskogen i Bygland kommune er et tamelg-senter, der gjestene får nærkontakt med elg.
Les mer

Ny partner i USUS: Bønder i byen

Restauranten Bønder i byen i Kristiansand sentrum presenterer seg slik på nettsiden sin: «Vi kaller det urban bondekost, der by møter land. Vi henter smaker, inspirasjon og råvarer fra gårdslivet, og mikser, moderniserer og raffinerer i et urbant miljø.»
Les mer

NSB Sørlandsbanen nådde historisk milepæl

Regiontogene på Sørlandsbanen mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger hadde over en million reiser i 2016. NSB oppgir flere togavganger som hovedårsak.
Les mer
Konseptskisse Landings at Kvinesdal

Spenstige drømmer for Kvinesdal sentrum

Slik kan Kvinesdal sentrum se ut om noen år Folk kommer til å tro at vi er stein, stokk gale, sier Per Tore Bjerge om de spennende mulighetene for fremtidens Kvinesdal. - Men det er ikke så farlig, for det synes de allerede fra før om oss i Kvinesdal, supplerer Liv Øyulvstad, daglig leder i Innovasjon Kvinesdal. I lang tid
Les mer

Ny partner i USUS: Barnas Musikkteater

Barnas Musikkteater, med hovedkontor i Kristiansand, produserer konserter, teater og balansekunstforestillinger av høy kunstnerisk kvalitet til barnehager.
Les mer

Ny partner i USUS: Trine på gården

Lokalmatbedriften Trine på gården i Søgne driver med sylting, hermetisering og safting av lokale og regionale grønnsaker, bær og frukt.
Les mer

 

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/Usus AS
Rådhusgata 6,
4611 Kristiansand

Følg oss på Facebook