Webinar

Webinar: Hvordan jobbe med mat og bærekraft

  • Online
  • 30. september 12:00 - 13:30
Lindesnes fyr Foto Inger Hutchinson

NB NY DATO: Dette webinaret skulle vært 3.juni 2021, men er flyttet til høsten. Miljøuka ble flyttet til uke 39, og vi velger å flytte vårt arrangement til samme uke.

 

I forbindelse med Miljøuka i Kristiansand denne uken, inviterer vi til webinar med bærekraft på agendaen. Tema for Miljøuka er bærekraftig mat og vi setter samme tema på agendaen for webinaret.

Bærekraft handler om måten vi bruker ressursene våre på, og i forhold til mat kan det være matsvinn, kortreist, økologisk og flere grønne retter på menyen. Bli med oss i dette webinaret og få inspirasjon og lær av andre som har jobbet dedikert med bærekraft og mat. Det blir god tid til å diskutere og stille spørsmål etter presentasjon av to case.

Case 1: Overskuddsråvarer blir til smakfulle retter

Bakst på Lindesnes Fyr
Foto: Peder Austrud©Visit Sørlandet

Lindesnes Fyr har et stort fokus på lokalmat, økologi og bærekraft. Siri Mathisen deler sine erfaringer med hvordan Lindesnes Fyr har jobbet dedikert med dette over flere år, og vi får høre om tang & tare i matlagning, formidling til de besøkende og hvordan fyret er en matredder.

Lindesnes fyr er Norges eldste fyrstasjon og sydligste punkt på norsk fastland. Fyrtårnet er utpekt som nasjonalt fyrmuseum. I den store fjellhallen under fyret er det besøkssenter med utstillinger, filmvisninger, kafe og museumsbutikk. Lindesnes fyrmuseum ble valgt til Vest-Agders tusenårssted og Lindesnes fyrmuseum er navet i Kystverkets etatsmuseum, Kystverkmusea.

Case 2: Mer informasjon kommer

 

 

Legg til i Google calendar

Hva skjer?Sep 22.
Konferanse

Techpoint Travel 2021

, Kilden Kristiansand

Alle arrangement