Konferanse

USUS vinterkonferanse 2020

  • Lindesnes Havhotell
  • 04. februar 11:30-23:00 -
    05. februar 09:00-13:00 -
  • fra kr 695-895 (inkl mva)
Påmelding
Lindesnes Havhotell. Foto Martine Petra Hoel

USUS’ vinterkonferanse er den viktigste årlige møteplassen for partnerne i USUS-klyngen. Det blir lunsj-til-lunsj samling med faglig påfyll, speed dates og tid til sosialt samvær på kvelden.

Årets konferansen blir denne gangen på Lindesnes Havhotell – og JA, vi får en omvisning på undervannsrestauranten!

Foreløbig program 

Program tirsdag 4. februar

11.00 – 11.30: Registrering

11:30-12:30: Felles 2-retters lunsj på Lindesnes Havhotell


Kl 12:30-ca 14:30: Velkommen og faglig program

Velkommen og orientering om status og tanker videre fra USUS v/daglig leder Synnøve Aabrekk.
Diverse foredrag innen ulike tema. Mer informasjon kommer snart.


Kl 14.30-15.00: Presentasjon av nye USUS partnere

I løpet av 2019 har vi fått mange nye partnere. Disse får et par minutter hver til å presentere seg og sin virksomhet. Kanskje finner du en ny aktuell samarbeidspartner i en eller flere av disse?


Kl 15.00-16.00: USUS & Sparebanken Sør reiselivspris finalister

20 minutts presentasjoner fra finalistene til USUS & Sparebanken Sør reiselivspris

1. Bedrift A

2. Bedrift B

3. Bedrift C


Kl 16:30 – 18:00 Speed-date/møtebørs mellom USUS-partnerne

Det å møte andre bedrifter, er en viktig del av det å være med på møteplassene i USUS. Det er nå rundt 130 bedrifter som er partnere  i USUS, og det har kommet flere spennende nye bedrifter med i klyngen. Denne delen av konferansen er forbeholdt «Speed-dating» – rett og slett en organisert møtebørs hvor dere som bedrifter har møter for utveksling av erfaringer og muligheter for prosjekter og samarbeid.

Tidligere års deltakere har gitt svært gode tilbakemeldinger på opplegget, og vi har registrert mange nye prosjekter og samarbeid som har oppstått på kryss og tvers av klyngen som følge av disse møtene.

Viktig: Alle som er påmeldt til konferansen dag 1 blir satt opp på avtaler på «speed-datingen». Du får tildelt et møteoppsett før oppstart hvor det står hvilken bedrift du skal møte til hvilket klokkeslett. Alle møter er satt opp med 15 minutters varighet. Som deltaker kan du på forhånd melde inn ønsker på bedrifter du har lyst til å møte. Da registrerer du dette enten ved påmelding eller sender mail til bodil@usus.no på dette innen 30.januar. Du trenger ikke å vente på deltakerliste for å gjøre dette, vi kontakter de bedriftene du ønsker å møte. Det er jo en positiv motivasjon og oppfordring til å delta på konferansen når du vet at noen aktivt har lyst til å møte nettopp deg. Oversikt over USUS-partnere. Det er også mulig å sette opp møter med ansatte i USUS.

I tillegg til innmeldte ønsker setter vi også opp såkalte «blind dates» avtaler. Her er formålet nemlig å bli kjent med flest mulig av de andre bedriftene i klyngen. Erfaringer har vist at det oppstår flere spennende samarbeidsprosjektet mellom aktører som i utgangspunktet kanskje ikke har tenkt at har noe til felles.


Kl 19:00: Quiz, middag og prisutdeling av USUS & Sparebanken Sør reiselivspris

Som vanlig er hyggelig samvær med god mat og drikke en viktig ingrediens på USUS’ vinterkonferanser. I år blir det 3-retters middag ink velkomstdrink på Lindesnes Havhotell med lokale ingredienser på menyen.

I år kjører vi også en liten runde Quiz – og vi kan si såpass at hovedpremien bør få noen og enhver til å skjerpe sansene!!
Vi gleder oss også stort til å offentliggjøre hvem som har vunnet årets reiselivspris!

 


Program onsdag 5. februar

Kl 09.00-12.00: Parallelle spor

På dag 2 av USUS’ vinterkonferanse legger vi opp til parallelle spor som går i dybden på ulike temaer. Mer informasjon om tema kommer snart.


Kl 12.00-13.00: Presentasjon og omvisning på Under

Hele verdens øyne har i år vært rettet mot det lille underet ved Lindesnes, og det er ekstra stas å kunne invitere dere USUS-partnere ned under havoverflaten for å se med egne øyne og få høre mer om reisen så langt direkte fra familien Ubostad.

Under Lindesnes
Under Lindesnes

Kl 13.00-14.00: Avslutning med 2-retters lunsj på Lindesnes Havhotell og vel hjem

 

NB: Overnatting bestilles direkte hos hotellet på tlf 38 60 08 00 eller post@havhotellet.no .
Konferansepris kr 1000 for enkeltrom.   

 

Legg til i Google calendar
 

Hva skjer?

nov. 28.
Kurs

Stories – praktisk workshop

Kristiansand , USUS kontoret

feb. 04.
Konferanse

USUS vinterkonferanse 2020

Lindesnes Havhotell


Alle arrangement