Nettverkssamling

USUS pop-up kontor – region øst

 • Kuben, Arendal
 • 05. mars 10:00 - 15:00
Kuben, Arendal
Vi tester ut konseptet USUS pop-up kontor i de ulike regionene på Sørlandet!
Kort fortalt så går det ut på at vi flytter oss ut fra kontoret i Kristiansand og at dere får mulighet både til å snakke med oss OG å få litt faglig påfyll litt nærmere der DIN bedrift befinner seg.
Vi mener jo også sterkt at «sammen er vi best», så dersom du vet om bedrifter i ditt område som du gjerne skulle sett var med i klynga, så inviter de med til en gratis smakebit av hva USUS er da vel.

Agenda

 • 10-10:30:
  Intro til USUS for potensielt nye partnere eller oppfrisking for nye ansatte
 • 10:30-11:30:
  Velkommen til alle v/Synnøve, daglig leder i USUS + omvisning på og presentasjon av Aust-Agder museum og arkiv avd Kuben 
 • 11:30-12:30:
  Faglig påfyll: Digitale verktøy som gjør arbeidsdagen din mer effektiv og mindre smertefull v/digitalrådgivere i USUS, Bodil Tveitan og Simen Lian
  Det blir smakebiter fra verktøy som prosjektstyringsverktøy (Asana), kommunikasjonsplattformer (Slack), skylagring mm (Google Suite), design for ikke-designere (Canva) og kanskje innom noen nyttige mobilapper som kan gjøre publisering i sosiale medier enklere.
  12:30-13:00:
  Enkel lunsj  

kl 13:00-15:00
I denne bolken ønsker vi å legge tilrette for dialog med dere.
Du kan fint veksle mellom en-til-en samtaler med enten Synnøve og/eller Elisabeth og plenum med Bodil og Simen.

 • Åpen og uformell Q&A om digital markedsføring og bruk av teknologi i plenum
  Åpent forum med digitalrådgiverene i USUS. Mulighet for spørsmål og svar i plenum på utfordringer man har innen digital markedsføring og bruk av teknologi. Evt kan dere leke med/teste verktøyene som ble gjennomgått før lunsj. Send gjerne spørsmål/problemstillinger dere ønsker å diskutere på forhånd til bodil@usus.no , men vi tar også spørsmål på sparket.   
 • En-til-en møter med daglig leder Synnøve Aabrekk om utvikling av din bedrift, prosjektideer eller hva som helst
  Ønsker du å avtale et møte med Synnøve, send en e-post til synnove@usus.no så fordeler Synnøve tid mellom de interesserte.
 • En-til-en møter med Elisabeth Høibo om hvordan din bedrift kan bli mer synlig gjennom merkevaren Visit Sørlandet
  Ønsker du å avtale et møte med Elisabeth, send en e-post til elisabeth@usus.no så fordeler Elisabeth tid mellom de interesserte.
Legg til i Google calendar

Hva skjer?
Alle arrangement