Nettverkssamling

USUS pop-up kontor – region øst

  • Kuben, Arendal
  • 05. mars 10:00 - 15:00
Kuben, Arendal
Vi tester ut konseptet USUS pop-up kontor i de ulike regionene på Sørlandet!
Kort fortalt så går det ut på at vi flytter oss ut fra kontoret i Kristiansand og at dere får mulighet både til å snakke med oss OG å få litt faglig påfyll litt nærmere der DIN bedrift befinner seg.
Vi mener jo også sterkt at “sammen er vi best”, så dersom du vet om bedrifter i ditt område som du gjerne skulle sett var med i klynga, så inviter de med til en gratis smakebit av hva USUS er da vel.

Agenda

  • 10-10:30:
    Intro til USUS for potensielt nye partnere eller oppfrisking for nye ansatte
  • 10:30-11:30:
    Velkommen til alle v/Synnøve, daglig leder i USUS + omvisning på og presentasjon av Aust-Agder museum og arkiv avd Kuben 
  • 11:30-12:30:
    Faglig påfyll: Digitale verktøy som gjør arbeidsdagen din mer effektiv og mindre smertefull v/digitalrådgivere i USUS, Bodil Tveitan og Simen Lian
    Det blir smakebiter fra verktøy som prosjektstyringsverktøy (Asana), kommunikasjonsplattformer (Slack), skylagring mm (Google Suite), design for ikke-designere (Canva) og kanskje innom noen nyttige mobilapper som kan gjøre publisering i sosiale medier enklere.
    12:30-13:00:
    Enkel lunsj  

kl 13:00-15:00
I denne bolken ønsker vi å legge tilrette for dialog med dere.
Du kan fint veksle mellom en-til-en samtaler med enten Synnøve og/eller Elisabeth og plenum med Bodil og Simen.

  • Åpen og uformell Q&A om digital markedsføring og bruk av teknologi i plenum
    Åpent forum med digitalrådgiverene i USUS. Mulighet for spørsmål og svar i plenum på utfordringer man har innen digital markedsføring og bruk av teknologi. Evt kan dere leke med/teste verktøyene som ble gjennomgått før lunsj. Send gjerne spørsmål/problemstillinger dere ønsker å diskutere på forhånd til bodil@usus.no , men vi tar også spørsmål på sparket.   
  • En-til-en møter med daglig leder Synnøve Aabrekk om utvikling av din bedrift, prosjektideer eller hva som helst
    Ønsker du å avtale et møte med Synnøve, send en e-post til synnove@usus.no så fordeler Synnøve tid mellom de interesserte.
  • En-til-en møter med Elisabeth Høibo om hvordan din bedrift kan bli mer synlig gjennom merkevaren Visit Sørlandet
    Ønsker du å avtale et møte med Elisabeth, send en e-post til elisabeth@usus.no så fordeler Elisabeth tid mellom de interesserte.
Legg til i Google calendar

Hva skjer?

Sorry, no posts matched your criteria.

Alle arrangement