• nb
  • Home
  • NHO Reiselivs årskonferanse

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

NHO Reiselivs årskonferanse

22. mai - 23. mai

NHO Reiselivs årskonferanse er den viktigste møteplassen for NHO Reiselivs medlemsbedrifter, og i år er det Kristiansand som er vertskapsby for konferansen. 

Tema for konferansen:

På årskonferansen 2018 ønsker vi debatt og presentasjon av løsninger på hvordan vi kan møte de store utfordringene Norge nå står ovenfor.

Flere må i arbeid og det må skapes nye arbeidsplasser. Reiseliv skaper arbeidsplasser i hele landet i en tid der mange bransjer nedbemanner eller automatiserer. Vi er derfor en viktig del av løsningen på de utfordringene Norge står ovenfor. Sammen må vi sørge for at hoteller, restauranter, serveringssteder, opplevelsesbedrifter og alle som inngår i norsk reiselivsnæring, kan fortsette å skape arbeidsplasser og verdier. Norske reiselivsbedrifter må kunne utvikle seg og vokse slik at de kan skape og bevare arbeidsplasser. Reiselivet driver det norske samfunnet fremover. Næringen skaper ikke bare arbeidsplasser, men levende byer og lokalsamfunn både for de som bor der allerede, og for de som kommer på besøk. Med andre ord: Reiseliv skaper puls i hele landet. På årskonferansen får du faglig påfyll, inspirasjon gode debatter og konkrete tips og råd som du kan ta med deg hjem.

Detaljer

Start:
22. mai
Slutt:
23. mai
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.nhoreiseliv.no/hva-skjer/arrangementer/2018/arskonferansen2018/

Sted

Kristiansand
Kristiansand, Norge

Arrangør

NHO Reiseliv

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative