• nb
  • Home
  • Møte om bookingløsninger

Laster Hendelser

« All Hendelser

Møte om bookingløsninger

19. november @ 10:00 - 12:00

Visit Lindesnes har denne sommeren gjort en test med online bookingløsning for aktivitetsbedrifter.

USUS vil gjerne invitere destinasjoner og bedrifter til et felles møte. Vi ser det som veldig positivt at flere aktiviteter på Sørlandet har online booking.

Erling Løfsnes fra Visit Lindesnes, Ewen Martin i Adventure Norway og Simon Hansen fra TrollAktiv kommer for å fortelle om sine erfaringer med online booking.

USUS får en del spørsmål om online booking. Det finnes veldig mange forskjellige bookingløsninger. Vi håper at vi kan få startet en dialog om dette så får bedriftene velge sine systemer selv. Det viktigste er at opplevelser er bookbare på nett for turistene.

Sted: USUS, Vestre Strandgate 26, Kristiansand.
Tidspunkt: 19.11.2018 kl. 10.00 - 12.00.

Meld deg på her.

Om testen i Lindesnes:

Adventure Norway var i sommer med på et testprosjekt der de testet ut bookingsystemet Bokun. Målet med testen var å se om hvor enkelt en aktivitetsbedrift kunne starte med online booking av sine produkter.

Testen var en stor suksess og Ewen Martin i Adventure Norway var veldig positiv overrasket over hvor lett systemet fungerte både for bedriften, men ikke minst for kunden.

"Jeg tror de fleste bookingene vi fikk i testperioden var fra kunder som ikke ville bestilt over telefon. Bestillingene kom fra mange forskjellige land."

"Det er også veldig lett å pakke opplevelser sammen på tvers av bedrifter og at andre kan selge opplevelsene vi har, uten at det blir dobbeltbookinger. Systemet passer for aktiviteter og mindre overnattingsbedrifter" forteller Erling Løfsnes fra Visit Lindesnes.

Detaljer

Dato:
19. november
Tid
10:00 - 12:00
Hendelse Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.checkin.no/event/17308/bookingmoete-soerlandet

Arrangør

USUS

Sted

USUS AS
Vestre Strandgate 26
Kristiansand, 4611 Norge
+ Google Map

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative