Kurs

Bli god på nett

Den lille tiden du har på markedsføring, hvordan skal du bruke den rett? Hva gjør du i dag som fungerer? Er bedriften din synlig, og tar dere i bruk de digitale verktøyene som finnes? Gjennom dette kurset får du inspirasjon, motivasjon og kunnskap til å komme videre i det digitale markedsføringsarbeidet. Kurset er en del av Innovasjon Norges kursserie for reiselivet.

Hva lærer du?

Kurset tar for seg tema som «Hvordan utnytte sosiale medier i markedsføringen», «Søkemotoroptimalisering» og «Hvordan skrive for nett, billedbruk og film». Underveis i kurset får du mange tips og triks, og lærer blant annet om ulike verktøy innen sosiale medier, annonseringsplattformer, hva som egentlig skjer i et Google-søk, om enkle og gratis Google-verktøy, hvordan du tar litt bedre bilder og hvordan du lager videosnutter ved hjelp av en mobiltelefon.

Kurset er praktisk rettet, og det blir mange anledninger til å jobbe på eget nivå, med egen bedrift.

I forkant av kurset, får du en digital helsesjekk, som gir en vurdering av deres nettsted, synlighet i Google og aktivitet i sosiale medier. Helsesjekken viser hvor din bedrift fremstår bra digitalt og hvor der er forbedringspotensial.

Inkludert i kurset, får også hver bedrift 1 time individuell rådgivning med kursholder, hvor man jobber med selvvalgte tema. Rådgivningstimen bookes i etterkant av kurs.

Hvordan foregår kursopplegget?

Kurset gjennomføres over ett døgn – fra lunsj til lunsj, og er en kombinasjon av teori og praktiske oppgaver hvor du jobber med egen bedrift.

I forkant av kurset får hver bedrift tilsendt en rapport fra den digitale helsesjekken, og i etterkant av kurset får hver bedrift en time individuell rådgivning i selvvalgt tema.

Hvert kurs ledes av to erfarne kursholdere fra firmaet Kreativ Industri. Kursholderne har bakgrunn fra markedsføring, journalistikk, reiseliv og forretningsutvikling.

Hvem passer kurset for?

Grunnkurset «Bli god på nett» passer for ledere, mellomledere eller markedsansvarlige i reiselivsbedrifter av alle størrelser.

Dypere forhåndskunnskaper innen digital markedsføring er ikke nødvendig, men kurset vil også være nyttig for deltakere som er viderekomne brukere på nett og i sosiale medier.

Info om tid, sted, pris og påmelding kommer snart. 

Legg til i Google calendar

Hva skjer?


jan. 28.
Kurs

Pakking, distribusjon og salg

Kristiansand , Scandic Kristiansand Bystranda

feb. 04.
Konferanse

USUS vinterkonferanse 2020

Lindesnes Havhotell

Alle arrangement