• nb

USUS selger Sørlandet på Norway Travel Workshop NTW

Lindesnes fyr

USUS selger Sørlandet på NTW og deltar i år for første gang med stand på Norway Travel Workshop (NTW) i Stavanger 17.-18. april 2018.

NTW arrangeres av Innovasjon Norge, og er en av Norges største arenaer for salgsmøter og nettverksbygging for reiselivsnæringen.

Rekorddeltagelse

Årets rekorddeltagelse på NTW vitner om stor interesse for å selge Norge som turistdestinasjon. 350 norske representanter skal møte turoperatører fra 30 ulike land gjennom over 8 000 forhåndsbookede avtaler i løpet av arrangementet.

Sørlandet ny destinasjon

Målet for deltakelsen på NTW er å presentere Sørlandet som en forholdsvis ny destinasjon for utenlandske turoperatører. Vi stiller med faktainformasjon som skal hjelpe operatørene til å legge inn besøk til Sørlandet i sine pakker.

USUS deltar for første gang på NTW

Elisabeth Høibo skal representere Sørlandet på NTW under Visit Southern Norway.  De andre bedriftene som deltar fra Sørlandet er TrollAktiv, Visit Setesdal, Refsnes Hotel, Aktive Fredsreiser, Fjell og Fjordhotellene, Hovden resort, Eikerapen gjestegård og The Bølgen & Moi Hotel Utsikten

Stor interesse

Over 30 turoperatører fra hele verden har bedt om forhåndsavtaler med Visit Southern Norway på NTW. Så dette viser at interessen i markedet er der.

Vi håper vi kan sette Sørlandet på kartet når turoperatørene velger nye reise for sine kunder, og samtidig vise at Sørlandet har opplevelser i verdensklasse.

Særlig spennende blir det å få presentere den nye undervannsrestauranten Under som har fått enorm internasjonal interesse, sier Elisabeth.

Tagger:, ,

Spor fra din side.

Legg igjen en kommentar

Adresse

v/USUS AS
Ny adresse fra 18.sept-17!
Vestre strandgate 26
(5.etg),
4611 Kristiansand
Org nr: 993 995 282

Kontaktpersoner

Følg oss på Facebook

Sertifisering

Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative