Ærverdige Boen Gård utenfor Kristiansand åpnet overnattingstilbud

Boen Gård har de siste årene gjennomgått et stort kvalitetsløft, og 1. juni var det storstilt åpning av nytt og utvidet overnattingstilbud samt nye møteromsfasiliteter i disse fantastisk flotte historiske omgivelsene.
Boen Gård overnatting

Medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder

De Historiske Hotel & Spisesteder er et kvalitetsmerke der hoteller og spisesteder må tilfredsstille 798 kriterier for «Historisk Kvalitet» med søkelys på grunnpilarene; historisk og vertskapsrollen.
Når Boen Gård nå er tatt opp blant disse så er det med det eldste bygget som er lysthuset som stammer tilbake fra 1600-tallet og herskapsbygningen som ble reist mellom 1808 og 1813 og er et flott eksempel på det vi i dag kaller sørlandsklassisisme. Denne ble fredet allerede i 1923.

Nå har Boen Gård tatt steget ennå et hakk videre inn i framtiden, og kan fra 01.06 2020 tilby totalt 18 rom, 36 sengeplasser, for tilreisende gjester. I tillegg tilbyr de unike møteromsfasiliteter. Denne ombyggingen er blitt gjort på en måte som ivaretar byggenes historie.

Treskelåven – 6 rom

I Treskelåven som ligger like ved bredden av Tovdalselva er det innredet seks rom med egne bad, og et stort oppholdsrom med kjøkken.

Kornmagasinet – 8 rom

I det tidligere Kornmagasinet er det nå åtte rom som alle har egne bad, samt et eget stort oppholdsrom med kjøkken.

Ishuset – arena for møter, kurs og konferanse

I det som før var Ishuset er nå arena for møter, kurs og konferanse.

Alle utearealer rundt byggene har fått stilfulle utemøbler, beplantning og belysning.

På Boen Gård fortsetter mer enn 500 år med historie og lar det moderne kombineres det gamle, samt det rustikke og røffe møter det komfortable.

 

Mer info finner du på www.boengaard.no